Home » Partners

Partners

Partners van Onder mama’s

We geloven in een bundeling van de krachten door sterke partnerships uit te werken. Voor de creatie van content voor www.ondermamas.be doen we beroep op experten, onze eigen redactie en geselecteerde partners.

Infino

Infino, uitbetalingsactor, heet jullie welkom. En met ‘jullie’ bedoelen we natuurlijk in de eerste plaats jouw kind of kinderen. Wat ons elke dag opnieuw motiveert: elk kind, zonder onderscheid, helpen groeien in het leven en in de samenleving. Daarnaast willen we ook zoveel mogelijk jullie, de ouders, een steuntje in de rug geven.

infino partner onder mama's

In samenwerking met onze partners

Ontdek hier de leukste geschenkjes voor kinderen voor pasen. Van het vrolijkste speelgoed tot de mooiste outfits om er op je paasbest uit te zien.

Wij hebben een gratis, digitaal zwangerschapsboekje voor jou. Dit boek is een echte must-have voor toekomstige ouders. Je vindt er alles wat je moet weten om je stap voor stap voor te bereiden op de geboorte van je baby.

Pasen wordt ook dit jaar een echt feest met deze 5 originele paastips. Helemaal fan zijn we van geschenkjes die tegelijk leuk, duurzaam en educatief zijn. Wil je je kindje niet overladen met chocolade? Kies dan voor enkele kleine cadeautjes die je feestelijk ingepakt verstopt.

Sinds jaar en dag spreken mensen al over ‘de kinderbijslag’, maar die gaat sinds 2019 in Vlaanderen door het leven als het Groeipakket. Dit bestaat uit heel wat toeslagen en premies die bedoeld zijn om het voor jou, als ouder, wat makkelijker te maken.

Het startbedrag is een belangrijk duwtje in de rug. Werk er de kinderkamer mee af, vul er de pamperrekening mee aan of koop die eerste kinderkleertjes.

Ahh een vakantie in eigen land, handig als je niet ver wil reizen maar toch een gevoel van vakantie wil. Ga je graag wandelen, fietsen of zoek je graag het avontuur op met je gezinnetje? Voor jou selecteerden we alvast de mooiste plekjes in België en verzamelden ze in deze blog.

Tijdens je zwangerschap staat er jou best wat administratie te wachten. Lees hier alvast enkele tips over je Groeipakket en je startbedrag.

Er zijn zoveel leuke uitstapjes die je kan doen met kinderen in België, Nederland en Frankrijk. Voor jou somden we alvast een paar van onze favorieten op én vonden we ook een aantal kindvriendelijke verblijfplaatsen om er een heerlijk familieweekend van te maken.

Meer tijd met je gezin doorbrengen, wie wil dat nu niet? Hier alvast enkele tips om tijd te besparen op je huishoudelijke taken.

Elk huishouden is uniek, elk huishoudbudget ook. We schreven in deze blog tips om budget te sparen én duurzamer om te gaan met baby- en kinderspullen.

Hoe zorg je voor we-time met je partner als je net mama bent geworden? Lees de verschillende tips van coach Hade in deze blog.

Als ouder van een pasgeboren baby’tje wil je niks liever dan dat je kind het zo goed mogelijk heeft. Spaar of beleg voor je kind via Yongo.

Een zwangerschap en een baby’tje kosten nu eenmaal geld. Elk financieel duwtje in de rug is welkom. Wij geven je tips om te besparen.

De zwangerschap is een periode waarin bijzondere aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit en de diversiteit van de voeding.

Kinderen brengen sowieso heel wat (financiële) onzekerheden met zich mee. Daarom kun je best wat valnetten inbouwen. Verzekeringen geven je alvast iets meer financiële stabiliteit.

Zachte pracht, dat is de gloednieuwe babylijn Nature van Tales of Glory. Deze duurzame Nature baby essentials in tijdloze stijl verwelkomen je kindje in een liefdevolle sfeer.

De leukste cadeautips voor de 1ste verjaardag van je kindje vind je hier!

Op zoek naar het ideaal kraamcadeautje voor de kersverse mama of papa? Wij helpen je alvast wat verder met onze top 9 kraamgeschenkjes.

Op hoeveel financiële steun heb je recht bij de geboorte en tijdens het opgroeien van je kind? Ontdek het in deze blog.

Ohlala… het is bijna Vaderdag! Ben je nog op zoek naar een cool cadeautje? Ontdek onze 5 cadeautips waarmee je gegarandeerd zal scoren!

Ben jij op zoek naar een leuk geschenkje voor Moederdag? Wij hebben alvast 6 cadeau toppers opgelijst waar elke mama van zal genieten!

Mmm, verwen jezelf met enkele lekkere alcoholvrije en heerlijk gezonde alternatieven, voor tijdens jouw zwangerschap.

Blijf verbonden met je geliefde vrienden en familie en verras hen met deze luxueuze wenskaarten voor eender welke gelegenheid.

Met deze tips geef je deze kerstmis een persoonlijk en origineel geschenk cadeau aan je geliefde, (klein)kind, petekind of metekind.

Je pasgeboren baby vastleggen tijdens een newborn fotoshoot zorgt voor herinneringen voor het leven. Met deze tips zorg je ervoor dat mama en baby op een ongedwongen manier voor de lens staan.

Bewaar nu alle herinneringen van je baby of kleuter in deze mooie milestone boxes. Een persoonlijk cadeau om te geven aan elke mama of papa.

Ontdek in deze blog hoe je door middel van een gezonde tussendoortjes de ontwikkeling en groei van je kind positief kan beïnvloeden.

Hoewel het verwelkomen van een baby het grootste geschenk is dat je als moeder kan krijgen, is ook een gepersonaliseerd geboortecadeau (of ‘push-present’) een tijdloos cadeau om te koesteren.

In samenwerking met BMW Peter Daeninck

In het verkeer kan je niet voldoende maatregelen treffen om jezelf en je kinderen veilig te transporteren.

In samenwerking met De Nachtwacht

Slapen tijdens en na je zwangerschap: de ene slaapt als een roos, terwijl de ander juist geen oog dicht doet. Welke jouw situatie ook is, deze tips zorgen ervoor dat de uurtjes slaap die jij krijgt zo comfortabel mogelijk zijn.

In samenwerking met Aerosleep

Ooit komt er een moment waarop je kleintje naar zijn eigen kamertje moet verhuizen. Hoe bereid je je hier best op voor?

In samenwerking met Thule

Je hebt natuurlijk “les goûts & les couleurs”, maar daarnaast zijn er veel verschillende zaken waar je rekening mee kan houden.