Home » Baby » Breng de magie van kerst in huis met deze cadeautips

Breng de magie van kerst in huis met deze cadeautips

In samenwerking met Tales of Glory

Het is zover, de warmste periode van het jaar is aangebroken: een periode van licht, hoop en plezier om een lach te toveren op het gezicht van iedereen die ons dierbaar is. Graag geven we deze kerst dan ook nog enkele warme tips mee voor wie nog op zoek is naar een gepast eindejaarsgeschenk voor mama, papa, dochter, zoon, metekind, petekind of kleinkind.

Herinneringen voor het leven

In deze uitzonderlijke tijden worden de feestdagen nét iets specialer dan alle voorgaande jaren. Terwijl fonkelende ballen onze bomen sieren en de kerstlichtjes net iets harder stralen in deze donkere dagen, dromen we dat we in 2021 alle verloren tijd samen in mogen halen.

kerstmis - cadeau - ideale geschenk - kind - baby - kleuter - mama - doos - herinneringen

We hechten meer dan ooit belang aan tijd met ons gezin en vullen onze gedachten met iedereen die ons dierbaar is. Koester daarom zowel de kleine als de grote gelukjes: een glaasje champagne, een gezelschapsspel of de verwonderde blik van een kind bij het openen van een kerstcadeau.

Creëer het verhaal van je kind

Met de milestone boxes van Tales of Glory, bieden we een oplossing om de positieve en warme gevoelens van deze feestdagen te bewaren op een duurzame manier. Want soms wil je terugkijken en stilstaan bij het leven en het verhaal van je kind(eren). Met dit uitgebreid assortiment van cocondozen voor baby en kleuter bewaar je de eerste nieuwjaarsbrieven, eerste knutselwerkjes, schoentjes, tutje en meer van je kind.

Eens de mijlpalen verzameld zijn, vormen de dozen het ultieme cadeau om later aan je kind mee te geven. De dozen gevuld met herinneringen uit het verleden vormen het verhaal waarin jouw kind de hoofdrol speelt. Daarom zijn deze baby en kleuter herinneringsdozen een origineel en persoonlijk geschenk voor onder de kerstboom.

Dromen van een betoverende kerst

De verbeelding van onze kinderen is eindeloos en tijdens deze eindejaarsperiode reikt hun fantasie nog veel verder. Wanneer de eerste sneeuwvlokjes buiten vallen, begint het kinderkamertje van je kleine spruit zich langzaam te vullen met een warme fantasiewereld vol prinsen en prinsessen, draken en kastelen. Hun huisje wordt omgetoverd in een winter wonderland met een kerstboom vol lichtjes, schitterende ballen en prachtige pakjes.

Bouw mee aan de magische droomwereld van je kleintje en schenk hen deze kerstmis een wonderlijk droomhuisje waar ze al hun knuffels, speelgoed, kussens en fantasie in op kunnen bergen. In het grootste droomhuis kunnen ze ook letterlijk induiken met grote broer en zus.

Warme geschenktip voor zwangere mama’s

Voor elke toekomstige mama kunnen we alvast het Onder mama’s boek hartelijk aanbevelen. Auteur Sonia Pypaert schreef deze zwangerschapsgids vol speelse tips en wijze raad voor aanstaande mama’s en papa’s die hun weg zoeken naar het prille ouderschap.

kerstmis - cadeau - ideale geschenk - zwanger - zwangerschapsboek - sonia pypaert

Naast haar kennis over babybedjes, draagdoeken en kinderwagens deelt ze ook haar eigen verhaal als mama van drie waaronder een zorgenkind. Een boek vol wijsheid en troost, praktisch en psychologisch maar vooral met verwondering over de onmetelijke schoonheid van een baby in je leven. Het ideale kerstcadeau voor mama’s en papa’s in spé.

Hopelijk hebben we jou mogen inspireren met deze persoonlijke en originele kerstgeschenken. We wensen jou en je familie alvast fijne feestdagen toe vol gezelligheid, nestwarmte en de liefde van iedereen die je omringt!

In samenwerking met Tales of Glory en Sonia PypaertDeel deze post