Home » Contacteer ons » Adverteren

Adverteren

Hé jij,

Wil jij graag met Onder mama’s samenwerken? Om Onder mama’s te doen draaien werken we zowel met vaste als eenmalige partnerships. Onze partners bieden producten of diensten aan die duidelijk en onmiddellijk relevant zijn voor de levensfase en -wereld van mama’s of hun kinderen. Hierbij willen we vooral dat er dezelfde boodschap naar voor wordt gebracht: tips en ervaringen door mama’s, voor mama’s.

Waarom kiezen voor Onder mama’s?

Via de kanalen van Onder mama’s krijg je de mogelijkheid om jouw boodschap uit te dragen naar een heel brede groep van aanstaande en jonge mama’s. Met de juiste tone of voice en een niet-commerciële invalshoek benaderen wij hen voor jou. Onze doelgroep is geëngageerd, mondig en deelt graag haar mening met ons. Dus ben je op zoek naar een partij om content te delen aan een kwalitatief publiek van jonge en ervaren mama’s, dan ben je bij Onder mama’s op de juiste plaats! Lees zeker verder om de verschillende opties voor korte of lang termijn partnerships te ontdekken.

Samenwerken?

Onze waarden

Voor onze mama-doelgroep willen we content over diensten of producten publiceren die onmiddellijk relevant zijn voor hen. Daarvoor zoeken we vooral naar partijen met de volgende waarden: duurzaamheid, ecologisch en verbondenheid. Dus past dit binnen jullie straatje? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en de opties samen te bekijken!

Contentplatform

Onder mama’s is een community die actief is op verschillende kanalen. Onze grootste effort gaat vandaag naar het creëren en publiceren van unieke, originele en authentieke content op ons contentplatform. Wij zijn steeds op zoek naar mama’s, experten of partners die hun ervaring of advies willen delen met de community. Dit steeds in overleg met ons content creatie-team en met oog voor een mama-gedreven communicatieplan. Heeft u dus iets interessant te vertellen aan onze mama’s? Dan kan dat op onze blog!

Onder mama's instagram pagina partnership adverteren mama platform

Social media

Verder is Onder mama’s ook actief op verschillende social media kanalen. Wij brengen vandaag een uitgebreid en divers aanbod aan boodschappen aan onze doelgroep en kunnen hier ook steeds partners bij betrekken. De opties zijn de volgende:

  • Instagram bericht en story
  • Facebook bericht en story
  • Pinterest

Wedstrijd

Wil je graag een wedstrijd organiseren met Onder mama’s? Dan kan dat ook. Denk maar aan een leuke product of dienst giveaway via Instagram om je merkbekendheid of follower base te verhogen. Hier kunnen we ook opteren om de wedstrijd samen met een influencer te organiseren om het bereik op die manier nog groter te maken.

Testmama’s

Een hele leuke manier om een product of merk te lanceren is om hiervoor testmama’s aan te stellen. Dit is een groepje moeders die via een wedstrijd bepaald worden en aan bepaalde selectiecriteria voldoen. Deze mama’s zullen vervolgens jouw product gedurende een bepaalde termijn testen en reviewen. Zij zullen dan op basis van de vooropgestelde testcriteria een blog schrijven die vervolgens op de Onder mama’s community website zal geplaatst worden. Op deze manier integreren we maximale visibiliteit via social media met leuke user-generated content op onze blog. Deze testmama acties, zoals deze van Timboo bamboo, zijn steeds een groot succes onder onze doelgroep en zorgen voor een hele hoge interaction rate. Vraag zeker na wat de mogelijkheden zijn om deze actie samen op te zetten!

Nieuwsbrief

Elke week verstuurt Onder mama’s een mailing naar haar nieuwsbrief database. Hierin communiceren we over de nieuwste content, gaande van zwangerschapswens tot kindertijd, op onze blog. Het behoort tot de opties om naast content van mama’s en experten, ook blog content van de partner mee in op te nemen.

Podcast

De podcast van Onder mama’s is een druk beluisterde podcast die beschikbaar is via Spotify, Google en Apple podcast. De creatie en communicatie van de podcast is waardegedreven voor en door mama’s met oog voor detail. Onze missie belooft authentieke en informatieve gesprekken met mama’s of experten, met als host onze mama-expert Sonia Pypaert. Het is zeker mogelijk om een vermelding te maken van uw product of dienst tijdens zo’n podcast. Het is echter niet de bedoeling om een volledig commerciële podcast te creëren rond uw merk of dienst.

Bannering

Tot slot kan u voor uw merk ook meer brand awareness creëren door advertenties te plaatsen op onze community website. Er zijn bepaalde prominente plaatsen op onze website voorzien voor rustige, informatieve banners van partners. Bent u dus op zoek naar een manier om uw merk in de kijker te zetten of wil u top of mind blijven bij de mama-doelgroep? Dan is dit een gepaste manier!

Deze merken kozen reeds voor Onder mama’s

logo infino partner onder mama's
logo aerosleep partner onder mama's
logo petit bateau partner onder mama's
logo uriage partner onder mama's
logo little pumpkin partner onder mama's

Interesse om samen te werken?

Wil jij als bedrijf iets waardevol delen met onze community? Vul dan zeker het contactformulier in en wij bekijken of het relevant is voor onze mama’s. Je kan ook steeds een rechtstreeks mailtje sturen naar info@ondermamas.be

Ontvang leuke content over zwangerschap, bevalling, mama en kind