Home » Momlife » Relatie & seks » Jij en je partner

Jij en je partner

Home » Momlife » Relatie & seks » Jij en je partner

Jij & je partner

Wat met je relatie? Misschien ben je wel een alleenstaande mama, of heeft je spruitje 2 mama’s, .. Wat met je seksleven na de geboorte van je kindje? Lees hier alles over relaties tijdens je zwangerschap en na de geboorte.

Quality time

Als koppel met een kindje spenderen jullie heel wat tijd met jullie kindje. Toch is het belangrijk om af en toe ook te denken aan quality time. Jullie hebben nu een kindje, maar dit wil niet zeggen dat jullie elkaar nu uit het ogen mogen verliezen. Ontdek alles over quality time en tips & tricks hier.

quality time, familie, gezin, tips

4 tips voor meer quality time met je gezin

Meer tijd met je gezin doorbrengen, wie wil dat nu niet? Hier alvast enkele tips om tijd te besparen op je huishoudelijke taken.

verbinding koppel partner aanwakkeren vuur blog

Het vuur in je relatie terug aanwakkeren na het moederschap

Hoe zorg je voor we-time met je partner als je net mama bent geworden? Lees de verschillende tips van coach Hade in deze blog.

weekendje weg zonder kinderen - vakantie ouders ervaring blog

Mamablog: voor het eerst een weekendje weg zonder kindje

Droom je ervan om binnenkort op vakantie te gaan maar liefst zonder kindje(s)? Lees alvast de ervaring van deze mama over haar weekendje weg.

Schoon scheiden

Soms kan het gebeuren dat jij en je partner beslissen om uit elkaar te gaan en te scheiden. Als jullie kinderen hebben en jullie willen scheiden dan is het belangrijk om dit op een mooie manier te doen, zodat jullie kindjes hier zo weinig mogelijk last van hebben en hier zo weinig als mogelijks van ondervinden. Zij mogen niet de dupe worden van jullie situatie.
Podcast Ann Van Elsen - Sonia Pypaert - Advies Scheiden

Afl #8 (V)echtscheiding? Geef me liever schoon scheiden of geluk

In deze adviesaflevering beantwoordt Ann Van Elsen vragen over echtscheidingen. Ze geeft advies om aan je relatie te werken en geeft tips om op een mo...

Ann Van Elsen en Sonia Pypaert - advies echtscheiding - Podcast - Onder mama's

Afl #7 (V)echtscheiding, wil je geluk of wil je gelijk?

Wat als jij en de vader van je kind uit elkaar gaan? Hoe ga je hiermee om? Ann Van Elsen kwam als ervaringsdeskundige bij mij op de koffie.

test