Home » Momlife » Relatie & seks » Jij en je partner

Jij en je partner

Home » Momlife » Relatie & seks » Jij en je partner

Jij & je partner

Wat met je relatie? Misschien ben je wel een alleenstaande mama, of heeft je spruitje 2 mama’s, .. Wat met je seksleven na de geboorte van je kindje? Lees hier alles over relaties tijdens je zwangerschap en na de geboorte.

Quality time

Als koppel met een kindje spenderen jullie heel wat tijd met jullie kindje. Toch is het belangrijk om af en toe ook te denken aan quality time. Jullie hebben nu een kindje, maar dit wil niet zeggen dat jullie elkaar nu uit het ogen mogen verliezen. Ontdek alles over quality time en tips & tricks hier.

Relatie aanwakkeren geliefdes ouders

Hoe kan je geliefden blijven naast het ouderschap?

Het is een utopie dat een relatie er nog kan uitzien zoals voor de kinderen. Toch kunnen kleine dingen het verschil maken en de verbinding behouden of...

quality time, familie, gezin, tips

4 tips voor meer quality time met je gezin

Meer tijd met je gezin doorbrengen, wie wil dat nu niet? Hier alvast enkele tips om tijd te besparen op je huishoudelijke taken.

verbinding koppel partner aanwakkeren vuur blog

Het vuur in je relatie terug aanwakkeren na het moederschap

Hoe zorg je voor we-time met je partner als je net mama bent geworden? Lees de verschillende tips van coach Hade in deze blog.

Schoon scheiden

Soms kan het gebeuren dat jij en je partner beslissen om uit elkaar te gaan en te scheiden. Als jullie kinderen hebben en jullie willen scheiden dan is het belangrijk om dit op een mooie manier te doen, zodat jullie kindjes hier zo weinig mogelijk last van hebben en hier zo weinig als mogelijks van ondervinden. Zij mogen niet de dupe worden van jullie situatie.
Podcast Ann Van Elsen - Sonia Pypaert - Advies Scheiden

Afl #8 (V)echtscheiding? Geef me liever schoon scheiden of geluk

In deze adviesaflevering beantwoordt Ann Van Elsen vragen over echtscheidingen. Ze geeft advies om aan je relatie te werken en geeft tips om op een mo...

Ann Van Elsen en Sonia Pypaert - advies echtscheiding - Podcast - Onder mama's

Afl #7 (V)echtscheiding, wil je geluk of wil je gelijk?

Wat als jij en de vader van je kind uit elkaar gaan? Hoe ga je hiermee om? Ann Van Elsen kwam als ervaringsdeskundige bij mij op de koffie.