Home » Checklist

Checklist

Hey mama, hier vind je alvast al onze checklists op een rij. Laat je inspireren en bereid je goed voor met deze gratis downloads. Of het nu is voor de keuze van een leuke babynaam, het maken van je kraamkoffer of het plannen van je reis.

populairste babynamen, top België

Babynamen

Wij hebben voor jou alvast een top 100 van de populairste jongens- en meisjesnamen in Vlaanderen in een lijst gezet. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren!

checklist toekomstige ouders

Toekomstige ouders

Van de eerste tot de laatste maand van je zwangerschap, in deze checklist krijg je een mooi overzicht zodat je heel duidelijk je to do’s kan afvinken. Wanneer je bepaalde attesten of je startbedrag kan aanvragen, wanneer je jouw werkgever en mutualiteit op de hoogte moet brengen en nog veel meer!

Checklist babykleding

Babykleding checklist

Is er een baby op komst maar heb je geen idee hoeveel kleding je juist in huis moet halen? Wij maakten samen met Noppies een mooi overzicht van alle kleding tot maatje 6 maanden. Zo koop je zeker niet teveel, maar ik niet te weinig!

checklist babyuitzetlijst

Babyuitzetlijst

De meest complete babychecklist met alle musthaves voor de komst van je baby? Die vind je hier! Het onder mama’s team stelde met hun ervaring deze babychecklist samen met spulletjes die je écht nodig hebt. Benieuwd? Download ‘m nu!

Materniteitskoffer

Vluchtkoffer ziekenhuis

Leg je ziekenhuistas voor je bevalling vanaf de laatste maand van de zwangerschap standaard in je auto: je weet namelijk nooit wanneer en waar de arbeid op gang zal komen. Download hier de een lijst met wat je zeker niet mag vergeten 😉

Geboorteplan tips advies checklist voorbeeld

Geboorteplan

Wil je graag een voorbeeld van een geboorteplan of ben je op zoek naar een basis om jouw geboorteplan zelf op te stellen? Check dan zeker even onze download.

zomervakantie checklist

Zomervakantie

We stelden voor jou een heel handige checklist samen met alles benodigdheden voor jouw vakantie met je kindje. Zo gaan jullie gerust op reis en vergeet je geen essentiële spulletjes.