Home » Momlife » Gezondheid » Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

Home » Momlife » Gezondheid » Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

Als mama staat gezondheid bovenaan je lijstje. Zowel voor jezelf als voor je kindje. Hoe blijf je voor jezelf zorgen wanneer je er een kleintje bij hebt dat ook veel zorg nodig heeft? Ontdek hier alles over de gezondheid van jou en je baby. Klik even door op deze blogs en lees er alles over.

Postnatale depressie  •  Parentale burn-out 

Postnatale depressie

In de weken tot maanden na de bevalling is het mogelijk dat je ja mama niet altijd even goed voelt, dat je een somber gevoel hebt of verdrietig bent. Dan is het mogelijk dat er een depressie ontstaan. Dit noemen we een postnatale depressie. Lees alles over een postnatale depressie hier.

postnatale depressie, ondermama's

Eerste hulp bij een postnatale depressie

Hoe herken je een postnatale depressie? Kan mijn partner dit ook krijgen? Wat doe ik eraan? Leer er alles over hier in onze blog.

Parentale burn-out

Een parentale burn-out is een burn-out die ontstaat bij ouders omdat er heel veel van hen verwacht wordt. Ze hebben veel stress en het ouder zijn kost veel energie. Ouders hebben ook vaak het gevoel dat ze gefaald hebben, dat ze overdonderd zijn, moe zijn en het niet meer zien zitten. Lees alles over een parentale burn-out hier.

Geen items gevonden.