Home » Academy » Online zwangerschapscursus

Online zwangerschapscursus

In onze zwangerschapscursus, “Zorgeloos doorheen je zwangerschap”, richten we ons specifiek op de zorgen en angsten waar zwangere mama’s wakker van kunnen liggen. We begrijpen dat veel zwangere mama’s bezorgd zijn over de bevalling zelf. Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan verschillende bevallingsscenario’s, van natuurlijke bevallingen tot keizersnede, en bieden we informatie en ondersteuning om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen die het beste bij jou past. En laten we de administratieve rompslomp niet vergeten die vaak gepaard gaat met zwangerschap en bevalling. Van kraamzorgaanvragen tot geboorteaangifte, onze cursus biedt duidelijke richtlijnen en checklists om je door deze processen te loodsen, zodat je je kunt concentreren op het belangrijkste: de komst van je kleine wonder.

Wil je jouw zwangerschap zorgeloos beleven?

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana komen je tijdens 7 handige videolessen met maar liefst 10 bijhorende downloads, vertellen wat je allemaal wil weten over jouw zwangerschap, de arbeid, de bevalling en de eerste momentjes met jouw kindje tijdens de kraamweek. Samen begeleiden we jou op een zorgeloze manier naar de komst van jullie baby.

» Les 1-3: Eerste tot derde trimester

» Les 4-5: De arbeid & type bevallingen

» Les 6: Kraamweek, kraamzorg, kraamhulp

» Les 7: Administratie

Schrijf je nu in & start meteen

Schrijf je in en geniet van de vrijheid om een zwangerschapscursus te volgen op jouw eigen tempo en in de setting van jouw eigen thuis. We stelden drie formules samen met heel wat fijne voordelen. Ontdek ze hieronder en kies je favoriet.

Zwangerschapscursus zorgeloos doorheen je zwangerschap

Online zwangerschapscursus

€79 nu voor €39

Zwangerschapscursus zorgeloos doorheen je zwangerschap

Online zwangerschapscursus + Onder mama’s zwangerschapsboek

€89 nu voor €59

Zwangerschapscursus zorgeloos doorheen je zwangerschap

Online zwangerschapscursus + Onder mama’s zwangerschapsboek + Mama’s weten waarom babyboek

€99 nu voor €79

zwangerschapscursus, academy, online bevalling

Wat mag je verwachten?

We nemen je als eerste mee doorheen de trimesters en leggen je duidelijk uit wat er gebeurt met je lichaam en hoe jouw baby ontwikkelt in de buik. Zo kan je met een gerust hart je zwangerschap beleven en heb je meteen een kant en klaar antwoord op heel wat vragen die mama’s zich stellen tijdens de zwangerschap.
In de videolessen arbeid & bevalling tonen we waartoe je lichaam in staat is om je baby op de wereld te zetten en geven we een overzicht van de types bevallingen zodat je hierin heel bewust een keuze kan maken.
In de kraamweek hebben we het over de eerste momentjes met je baby, ontzwangeren, babyblues en alle hulp waarop je beroep kan doen.
Als afsluiter zetten we het administratieve luik in de kijker: van aanvraag kraamzorg tot het aangeven van de geboorte. Zo ben je tip top voorbereid na de bevalling, waardoor enkel het woordje ‘genieten’ centraal komt te staan. Ahhh, zuchtje.