Home » Contacteer ons

Contacteer ons

Hé mama,

Heb je een vraag, wil je een tip delen of wil je reageren op een podcastaflevering? Je kan ons het makkelijkst bereiken via e-mail via info@ondermamas.be of stuur een berichtje via het contactformulier op deze pagina.

sonia pypaert ambassadrive pelicano‘Deel informatie, ervaringen, gevoelens en gedachten met elkaar. Niet enkel de roze wolk. Ook wat moeilijker ligt. Zo kunnen mama’s leren van elkaar en voelen ze zich niet alleen op de wereld.”

Sonia Pypaert, Founder Onder mama’s

Stuur ons een berichtje

Ontvang leuke content over zwangerschap, bevalling, mama en kind

Volg ons op social media

Maak je lid van onze facebook community of volg ons op Instagram en Spotify en blijf zo op de hoogte van onze nieuwste content over zwanger worden, zwanger zijn, baby of mama en kind.

 

Facebook Onder mama's       Instagram Onder mama's      Spotify Onder mama's      Onder mama's Pinterest

[instagram-feed feed=1]

“Dankzij ‘ondermamas’ geef je ons een stem, iets dat vergeten wordt! Deze pagina kan veel betekenen voor heel veel vrouwen en mama’s, geweldig initiatief ❤️” – Mama Tiffany

“Het heeft mij echt al geholpen om te lezen dat wij niet de enige zijn in een fertiliteitstraject! Het troost mij dat ik de momenten van eenzaamheid en verdriet niet alleen beleef” – Mama A.

Samenwerken?

Onder mama's team

Hé partner,

 

Wil jij graag met Onder mama’s samenwerken? Om Onder mama’s te doen draaien werken we zowel met vaste als losse partnerships. Onze partners dienen producten of diensten aan te bieden die duidelijk en onmiddellijk relevant zijn voor de levensfase en -wereld van mama’s of hun kinderen.

Hierbij willen we vooral dat er dezelfde boodschap naar voor wordt gebracht: tips en ervaringen door mama’s, voor mama’s. Dus als jij iets waardevol wil delen met onze community, dat kan!

Vul het contactformulier in en wij bekijken of het relevant is voor onze mama’s of stuur een mailtje naar info@ondermamas.be

Contactgegevens