Home » Momlife » Gezin » Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

Home » Momlife » Gezin » Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

 

Heel wat mensen willen hun gezinnetje graag uitbreiden. In eerste instantie kiezen (vele, niet iedereen) koppels voor een huisdier. Als ze een huisdiertje hebben, kiezen vele mensen om voor de volgende stap te gaan. Namelijk een kindje. Op die manier hopen ze het gezin te kunnen uitbreiden van 2 mensen naar 3 en later eventueel naar nog meer. Lees hier meer over gezinsuitbreiding. 

Podcast gezinsuitbreiding

Podcast #48 Is mijn gezin compleet?

Wil jij of je partner graag nog een kindje? Of weet je het even niet goed? In deze podcast zetten we voor jou alle voor- en nadelen op een rijtje

lening, gezinsuitbreiding, huis, verhuis

Op zoek naar een groter huis bij een gezinsuitbreiding

Wanneer er een kindje bij komt kan een verhuis of verbouwing op de planning staan. Maar hoe vraag je een lening aan en hoe weet je nu hoeveel je maxim...

jaloezie kindjes

Mamablog: mijn oudste kind is jaloers op zijn kleine broer

Mama Stefanie vertelt in deze blog over hoe haar oudste zoontje Levi jaloers gedrag vertoonde nadat ze in verwachting was van een broertje.

relatie partner tips verbeteren expert psycholoog mama's

Tips om de relatie met je partner te versterken na de komst van een baby

Expert Jasmijn geeft tips aan (toekomstige) ouders om de relatie met partner en oudere kinderen te versterken na de komst van een baby.

Pleegkind opnemen in je gezin - advies mamablog

Mamablog: je hart openstellen voor een pleegkind

Twijfel je nog aan pleegzorg? Deze mama vertelt haar verhaal over hoe ze haar hart en haar gezin openstelde voor verschillende pleegkinderen.