Home » Expertenteam

Expertenteam

Ons gezellige mamateam bestaat ook voor een deel uit enkele mama-experten die op regelmatige basis een adviserende blog schrijven over hun expertise. Daarmee willen we vooral content naar voor brengen met telkens dezelfde warme boodschap: tips en advies voor jonge mama’s en hun kinderen! Lees verder en leer alle mama-experten kennen, klik door op hun naam om specifieke content van hen te lezen of om hen rechtstreeks te contacteren met jouw vragen.

Jana Meiresonne Vroedvrouw praktijk Nieuw Leven expert onder mama's

Jana Meiresonne

Vroedvrouw

Mama van Léonie en Marie-Lou

Jana studeerde vroedkunde aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Na deze studies volgde ze enkele bijkomende opleidingen als draagconsulent en voor babymassage. Na haar studies ging ze aan de slag als projectverpleegkundige in de thuiszorg en vroedvrouw. Ze richtte ook haar eigen vroedvrouwenpraktijk Nieuw Leven op.

Jasmijn Malfliet

Kinderpsychologe

Mama van Baptiste

Jasmijn is kinder- en jongerenpsycholoog, leerkracht en oprichtster van kinderpraat. Ze werkt vanuit het kader van de cognitieve gedragstherapie, aangevuld met andere denkkaders om zo een aanbod te kunnen bieden op maat van de cliënt. Ze helpt kinderen blij worden en helpt de draken te temmen.

Jasmijn Malfliet kinderpsychologe experte onder mama's
Rebecca Verhofstede vruchtbaarheidsbegeleiding onder mama's expertenteam

Rebecca Verhofstede

Vruchtbaarheidsbegeleiding

Mama van Clara en Mathilde

Rebecca studeerde af als vroedvrouw en behaalde een Master in de Gezondheidsvoorlichting en -bevordering. Ze werkte haar doctoraatsonderzoek in de Sociale Gezondheidswetenschappen met succes af en sedert de geboorte van haar oudste dochter ging ze zich verdiepen in het onderwerp vruchtbaarheid en startte ze haar eigen project Vrouw en Vruchtbaarheid op.

Natasja Mussche

Kindercoach

Mama van Judith en Céleste

Natasja heeft een diploma orthopedagogie en heeft ervaring als begeleidster van kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. De opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ze volgde hebben haar aan het denken gezet & geïnspireerd om aan de slag te gaan als zelfstandig kindercoach.

Natasja Mussche kindercoach onder mama's
Julie Van Brabant fotografe expert onder mama's

Julie Van Brabant

Baby- en kinderfotografe

Julie Van Brabant is 28 jaar en afkomstig uit het West-vlaamse Wevelgem. Haar bedrijf NOIR staat voor tijdloze fotografie en grafische ontwerpen met de nadruk op rust, ruimte en “less is more”. Minimalisme hoeft niet altijd hard en strak te zijn. Daarom vind je in haar fotografie en grafisch werk vaak botanische elementen, poedertinten en vrouwelijke accenten terug.

Sonia Pypaert

Mamadeskundige en auteur

Mama van Lorenz, Antony en Amelie

Sonia Pypaert is een mama van drie waaronder een zorgenkind. Ze is de oprichtster van the baby’s corner, Tales of Glory en Onder mama’s. Ze is succesvol auteur van een zwangerschapsgids en geeft ouders graag praktisch en psychologisch advies over de wonderen van het prille ouderschap en de schoonheid van een baby in je leven.

Sonia Pypaert experte onder mama's
Inge van Gorp expert relaxatietherapeut en preinataal counselor onder mama's en

Inge Van Gorp

Relaxatietherapeut en Perinataal counselor

Inge Van Gorp is opgeleid als kinesitherapeut met specialisatie in de perinatale en pediatrische periode. Na haar studies werkte ze een twaalftal jaren met baby’s en kinderen met een motorische en/of mentale beperking. Door zelf zwanger te zijn en moeder te worden, ondervond Inge dat deze periode niet zo gemakkelijk is als ze vaak wordt voorgesteld. Deze intens emotionele tijd liet een diepe indruk op haar na waardoor Inge besloot om vroedkunde te studeren. En zo startte ze haar eigen praktijk Blauwemaan op.

Emma Vankeirsbilck

Vroedvrouw en seksuologe

Emma Vankeirsbilck is een 24-jarige ambitieuze levensgenieter. Ze studeerde in 2017 af als vroedvrouw aan hogeschool Vives. Daarna besloot ze een master in de seksuologie aan de KU Leuven te starten. Deze rondde ze succesvol af in 2020. Sindsdien is ze aan het werk als hulpverlener bij team slachtofferhulp en intrafamiliaal geweld. Daarnaast startte ze samen met collega-seksuoloog Anke haar podcast “Seksualitijd” en schrijft ze blogs over thema’s met betrekking tot seksualiteit en relaties voor verschillende kanalen!

Emma Vankeirsbilck seksuoloog
Hade cools experte momfidence onder mama's

Hade Cools

Mentor voor ambitieuze mama’s

Mama van Abel en Astor

Hade Cools is al 10 jaar bezig met persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Ze zet in op bewust ouderschap en is een mentor voor ambitieuze mama’s. Het brengt haar tot haar missie: ambitieuze mama’s helpen groeien naar moeitelozer leven en gemakkelijker in het ouderschap te staan. Ze laten groeien naar hun volle potentieel als mama én als vrouw in de wereld door in te zetten op bewustzijn en verbinding.

Interesse om deel uit te maken van ons expertenteam?

Stuur ons dan een berichtje met een korte voorstelling van jezelf

Ontvang leuke content over zwangerschap, bevalling, mama en kind