Home » Expertenteam » Experte Tine Callebaut

Experte Tine Callebaut

Tine Callebaut, psychologe, expert

Tine Callebaut

Bedrijfspsychologe

Loopbaancoach en stress- & burn-out coach

Mama van Noah en Juliette

Tine is hoogstwaarschijnlijk één van de weinige bedrijfspsychologen die een passie voor HR & mensen combineert met een grote liefde voor woord & vormgeving. Individuen en bedrijven kunnen bij haar en in haar ont-haast-praktijk Unicorn your Life terecht in hun zoektocht naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Centraal in haar aanbod staat het werken rond de thema’s talent- en vitaliteitsmanagement.

Unicorn your home, mind & work

In Tine’s rugzak zit meer dan 15 jaar ervaring in de HR-wereld en een specialisatie in stress- & burn-out preventie. Vanuit haar liefde voor mooie woorden & leuke hebbedingen gebruikt ze in haar praktijk een mix van laagdrempelige tools die met zorg uitgekozen en net dat tikkeltje anders, maar steeds methodisch onderbouwd zijn. Psychologische begeleiding & coaching op een speelse en hands-on manier aanbieden is haar missie: Unicorn your home, mind & work!

Psychologe en loopbaanexperte

Tine biedt daarom in haar blogs ook jou graag praktische tips vanuit o.a. de positieve psychologie om uit te zoeken hoe jouw vleugje magie in je leven en werk er uit kan zien. Hoe kan jij dicht bij jezelf blijven, je energie en talenten optimaal inzetten én waar nodig een komma zetten, in plaats van verder te hollen? Daarnaast is Tine onze loopbaanexperte waarbij je terecht kan voor al je vragen omtrent werk(geluk) en work-life-balance.

Kidsproof ont-haast-adresjes en activiteiten

Tine laadt haar batterijen zelf op door er met haar twee kids regelmatig op uit te trekken naar leuke, kidsproof en Pinterest-waardige ont-haast-adresjes. Ze deelt haar favoriete ont-haast-adresjes en activiteiten dan ook graag met alle mama’s!

Unicorn your life tine callebaut

Volg Tine alvast op haar sociale media kanalen voor meer Unicorn your Life-inspiratie.

Email: tine@unicornyourlife.com

Volg Tine

Instagram Onder mama's   website  Facebook Onder mama's

Blogs van Tine

burnout en stress podcast

Podcast #35 Stress en burn-out: de juiste balans bewaren op je werk en privé

Stress en burn-out coach Tine licht graag het verschil toe tussen stress en burn-out op het werk en th . Ze heeft het over de oorzaken, de klachten en geeft tip...

goede voornemens, niuewjaarsvoornemens

Goede voornemens maken samen met je kinderen

Nieuwjaarsvoornemens, we hebben ze allemaal, maar hoe zorg je ervoor dat ze concreet en haalbaar zijn? En je ze volhoudt? Lees hier de tips

test