Home » Expertenteam » Experte Tine Callebaut

Experte Tine Callebaut

Tine Callebaut, psychologe, expert

Tine Callebaut

Bedrijfspsychologe

Loopbaancoach en stress- & burn-out coach

Mama van Noah en Juliette

Tine is hoogstwaarschijnlijk één van de weinige bedrijfspsychologen die een passie voor HR & mensen combineert met een grote liefde voor woord & vormgeving. Individuen en bedrijven kunnen bij haar en in haar ont-haast-praktijk Unicorn your Life terecht in hun zoektocht naar de meest authentieke, energieke en betekenisvolle versie van zichzelf. Centraal in haar aanbod staat het werken rond de thema’s talent- en vitaliteitsmanagement.

Unicorn your home, mind & work

In Tine’s rugzak zit meer dan 15 jaar ervaring in de HR-wereld en een specialisatie in stress- & burn-out preventie. Vanuit haar liefde voor mooie woorden & leuke hebbedingen gebruikt ze in haar praktijk een mix van laagdrempelige tools die met zorg uitgekozen en net dat tikkeltje anders, maar steeds methodisch onderbouwd zijn. Psychologische begeleiding & coaching op een speelse en hands-on manier aanbieden is haar missie: Unicorn your home, mind & work!

Psychologe en loopbaanexperte

Tine biedt daarom in haar blogs ook jou graag praktische tips vanuit o.a. de positieve psychologie om uit te zoeken hoe jouw vleugje magie in je leven en werk er uit kan zien. Hoe kan jij dicht bij jezelf blijven, je energie en talenten optimaal inzetten én waar nodig een komma zetten, in plaats van verder te hollen? Daarnaast is Tine onze loopbaanexperte waarbij je terecht kan voor al je vragen omtrent werk(geluk) en work-life-balance.

Kidsproof ont-haast-adresjes en activiteiten

Tine laadt haar batterijen zelf op door er met haar twee kids regelmatig op uit te trekken naar leuke, kidsproof en Pinterest-waardige ont-haast-adresjes. Ze deelt haar favoriete ont-haast-adresjes en activiteiten dan ook graag met alle mama’s!

Unicorn your life tine callebaut

Volg Tine alvast op haar sociale media kanalen voor meer Unicorn your Life-inspiratie.

Email: tine@unicornyourlife.com

Volg Tine

Instagram Onder mama's   website  Facebook Onder mama's

Blogs van Tine

Rust vinden in de storm: tips voor mama’s voor extra veerkracht

Ontdek hoe je balans vindt in een wereld vol keuzes en perfectie. Leer hoe je met de waardevolle tips van psychologe en stress- & burn-out coach Tine van Unicor...

rouw & verlies, eindejaarsperiode

Rouw en verlies bespreekbaar maken, ook tijdens de feestdagen

Ontdek hoe je verlies en gemis kunt plaatsen tijdens de feestdagen, want it’s ok if you’re not feeling merry & bright…

herfst

Gezellig thuis met je gezin tijdens donkere dagen

Ontdek herfstgezelligheid: samen koken, knutselen en wandelen. Geniet van familiemomenten binnenshuis en frisse neuzen buiten.

rust structuur gezin plannen

Rust & structuur bewaren in een druk najaar, 5 tips

Hoe plan je afspraken in je gezin? En sta je soms eens stil of je die taak nu echt moet doen? Hier alvast 5 tips van organizer Tine.

Werken en studeren als mama, moeder

Steeds meer werkende mama’s willen studeren

Loopbaancoach Tine bespreekt de trend van werken en studeren in de moderne arbeidsmarkt en dit in combinatie met een gezinsleven.

uitstap met kinderen, leuke ideeën

Kidsproof ont-haast-plekjes voor jonge ouders

Meer en meer horeca- en vrijetijdszaken hebben vandaag ook aandacht voor zowel de beleving van ouders als die van kinderen. Hier alvast enkele leuke adresjes vo...

  • 1
  • 2