Home » Contacteer ons » Jouw verhaal en advies op Onder mama’s

Jouw verhaal en advies op Onder mama’s

Sonia Pypaert, advies, Onder mama's

Hé jij,

Wil jij graag met Onder mama’s samenwerken? Wij hebben nog superveel plannen voor ons platform en willen graag ons team van mama-experten en mamabloggers uitbreiden. Zin om deel uit te maken van ons team? We zijn vooral op zoek naar betrouwbare informatie van experts op het gebied van psychologische en fysieke ontwikkeling van zwangere vrouwen, baby’s en jonge kinderen. We zoeken eveneens mamabloggers die iets bijzonder te vertellen hebben en uit eigen ervaring kunnen schrijven. Ben jij of ken jij zo iemand die kennis wil delen op een groeiend platform voor zwangere vrouwen en jonge moeders? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Samenwerken?

Waar zijn we naar op zoek?

Wij willen vooral dat in al onze content dezelfde boodschap naar voor wordt gebracht: tips en ervaringen door mama’s, voor mama’s. Je hebt het liefst een vlotte schrijfstijl, maar geen zorgen, onze redactie gaat zelf nog even door alle teksten. Je maakt deel uit van een gezellig en warm mamateam en schrijft op regelmatige basis een blog die voldoende aandacht krijgt via al onze kanalen. Dus als jij iets waardevol wil delen met onze community, dat kan!

  • Mamabloggers

Je bent een echte DIY queen, je weet de leukste creaties en knutselwerkjes in elkaar te steken met je kids voor vaderdag, de hipste kinderfeestjes te organiseren en deelt graag al je mommy lifehacks. Fashion is your middle name en je kleine spruit is je vaste model. Je kleintje houdt van de camera en showt graag de meest trendy outfits en merkjes. Je weet welk speelgoed hip is en gaat steeds op zoek naar de leukste cadeautjes.

Of je hebt gewoon een heel mooi en pakkend verhaal te delen over geluk, angst, vreugde of hoop. Heb jij bijvoorbeeld een uniek fertiliteitstraject afgelegd, ben je onverwacht zwanger geraakt of wil je graag iets vertellen over je eerste jaren als mama. Dan kan dat!

  • Vroedvrouw en lactatiekundige

Je bent een luisterend oor en weet als geen ander welke zorgen mama’s hebben tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Je hebt een open en duidelijke schrijfstijl en biedt concrete oplossingen aan om al hun zorgen weg te nemen. Je bent een deskundige in jouw vakgebied en geeft relevante tips mee voor de zorg van mama en kind.

  • Psycholoog, seksuoloog of slaapcoach

Als geen ander ken jij de uitdagingen binnen een gezin of relatie. Via relevante blogjes deel je handvaten om aan de slag te gaan met de problemen van je kind of in je relatie en meer begrip te krijgen voor ieders gevoelens. Je geeft uitleg over hoe je best reageert in bepaalde situaties en deelt tips met andere mama’s om een beter evenwicht te vinden voor je kind of in je relatie.

  • Kinesist en osteopaat

Je benadrukt het belang van peri- en postnatale kine bij zwangere vrouwen. En omschrijft in heldere teksten hoe je hulp kan bieden bij verlichting van klachten en kwalen bij moeder of kind ten gevolge van de bevalling of ziekte bij kinderen (reflux, krampen, slapeloosheid, …).

  • Artsen

Je bent een kinderarts, huisarts of gynaecoloog en deelt ervaring uit je eigen vak. Je geeft onderbouwend advies en kan concrete vragen beantwoorden die we krijgen van mama-volgers over de ontwikkeling van mama en baby tijdens de zwangerschap. In expert-blogs geef je meer uitleg over de belangrijkste mijlpalen tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren van een kind.

Advies, onder mama's, verhaal
  • Fotograaf

Newbornfotografie, zwangerschapsshoots en familiereportages vind je helemaal geweldig! Het liefst werk je in een neutrale, lichte setting en leg je de meest intieme momenten vast tussen moeder en kind. Geposeerde foto’s zijn niks voor jou en je weet als de beste om een spontane en ongedwongen sfeer te creëren met je modellen. Je bent een krak in je vak en je wil graag content maken om te delen met zwangere en jonge moeders.

  • Interieurstylist

De laatste woontrends kennen voor jou geen geheimen want Pinterest is jouw safe haven. Je hebt ook voor detail en komt met originele ideetjes uit de hoek om van een kinderkamer een ware droomwereld te maken. Je wil dan ook niets liever dan jouw wooninspiratie en de nieuwste kinderkamertrends delen met onze volgers.

  • Bewegings- of voedingscoach

Als coach ben je gedreven en heb je een motiverende schrijfstijl. Voeding en sport is je passie en het is jouw missie om zwangere vrouwen, jonge moeders en kinderen in beweging te krijgen. Vrienden en familie vinden dat je kan koken als de beste en altijd origineel uit de hoek komt met simpele gerechtjes. Nu wil je graag je passie delen in de vorm van lekkere receptjes en bewegingstips voor mama en kind.

Interesse?

Stuur ons dan een berichtje met een korte voorstelling van jezelf

Ontvang leuke content over zwangerschap, bevalling, mama en kind