Seks

Home » Momlife » Relatie & seks » Seks

Seks

Wat met je relatie? Misschien ben je wel een alleenstaande mama, of heeft je spruitje 2 mama’s, .. Wat met je seksleven na de geboorte van je kindje? Lees hier alles over seks tijdens je zwangerschap en na de geboorte.

Zwanger worden en seks • Seks tijdens de zwangerschap • Seks na de bevalling

Zwanger worden en seks

Geen items gevonden.

Seks tijdens de zwangerschap

Vrijen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk, niet voor jou en ook niet voor jouw kindje. Het kan zelfs goed zijn voor jou, door de endorfines die vrijkomen verlaagt je stress niveau en ontspan je makkelijker. Hierdoor voel je je vaak gelukkig.
hormonen, gezondheid, progesteron, oestrogeen, zwangerschap, borstvoeding

Seks tijdens de zwangerschap, is dat wel veilig?

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat seks tijdens je zwangerschap absoluut niet schadelijk is. Jouw baby’tje zal hier niets van voelen en...

Seksualiteit tijdens de zwangerschap: hoe zit dat?

Seksualiteit tijdens de zwangerschap: hoe zit dat? Lees meer over het onderzoek naar de beleving van seks in deze periode, in de blog.

podcast how about sex onder mama's

Podcast #20 Zwanger: how about sex?

Een heel interessante podcast om alle toekomstige ouders wijsheid te brengen op vlak van seks en relatie tijdens de zwangerschap.

Seks na de bevalling

Verloskundigen en artsen raden aan om minimaal 6 weken te wachten met vrijen na de bevalling. Het kan zijn dat je na 6 weken nog niet toe bent aan seks, dit is normaal en is heel persoonlijk. Doe alleen maar waar je je zelf goed bij voelt.
Seks na de zwangerschap, relatie

Seks na de bevalling, take it easy

Als je moe bent en een lastige periode achter de rug hebt zien we vaak dat koppels geen seksueel verlangen meer voelen, in zo een situatie is het bela...

seks, intimiteit

Tips voor meer intimiteit na de bevalling

Seks en seksualiteit is niet makkelijk na een bevalling. Ontdek onze tips om intimiteit en seks op te krikken na de geboorte van jullie baby.

Podcast #23 Seks & relatie na de bevalling: tips & tricks

Een heel interessante podcast om alle ouders wijsheid te brengen op vlak van seks en relatie na het krijgen van een baby.