Home » Zwanger » Zwangerschap » Zwangerschap musthaves

Zwangerschap musthaves

Home » Zwanger » Zwangerschap » Zwangerschap musthaves

Zwangerschap musthaves

Welke zwangerschap items mogen niet ontbreken tijdens jouw zwangerschap? Je ontdek ze hier op onze pagina over zwangerschap musthaves. Denk aan zwangerschapskleren, een voedingskussen om mee te slapen, een goede crème tegen striemen en zo veel meer, ontdek het allemaal hier!

Zwangerschapsboek

Als toekomstige mama zal je veel gaan opzoeken, lezen, luisteren naar verhalen van anderen, maar er zullen nog steeds heel wat zaken over het prille moederschap zijn die niemand je ooit vertelde. Ga daarom aan het lezen in het Onder mama’s zwangerschapsboek van Sonia Pypaert, want je staat er niet alleen voor!

zwangerschapscursus vroedvrouw online

Online zwangerschapscursus

Zorgeloos doorheen je zwangerschap

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana nemen je tijdens 7 online videolessen mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo. Je start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, drukt even op pauze en kijkt makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?

Fashion & lifestyle

In dit onderdeel van onze website lees je hoe je fashionable door het leven kan gaan met een zwangere buik. Daarnaast kan je hier ook heel wat lifestyle items vinden. Ontdek het snel!

Top 5 kleding moeder dochter

Top 5 kleding voor dochter en mama

Ontdek samen de top 5 kledingstukken die perfect passen bij zowel moeder als dochter. Stijlvol, comfortabel en helemaal in lijn met jullie persoonlijk...

stijlvolle mama's, tips, kleding

Een winterkijk in de kast van stijlvolle mama’s

Soms dan zie je andere mama’s en denk je: hoe zien die er toch zo goed uit? Wel, de kans is groot dat zij investeren in een aantal knappe pronkstukken...

fotoshoot tips fotograaf zwangerschapsshoot

4 tips van de fotograaf bij het plannen van een zwangerschapsshoot

Fotografe Julie Van Brabant geeft 4 handige tips en weetjes mee aan alle toekomstige mama's die een zwangerschapsshoot gepland hebben.