Home » Momlife » Een winterkijk in de kast van stijlvolle mama’s

Een winterkijk in de kast van stijlvolle mama’s

Soms dan zie je andere mama’s en denk je: hoe zien die er toch zo goed uit? Wel, de kans is groot dat zij investeren in een aantal knappe pronkstukken voor hun garderobe. Die essentials kunnen ze altijd combineren met wat basic kledij zoals een zwarte T-shirt of jeans, maar door de pronkstukken zien ze er samengesteld en netjes uit. De welke dat zijn deze winter, lees je hier. 

Comfy knuffelkledij met truien

Geheim nummer één: comfortabele kledij krijgt je heel ver. Je moet heus niet overal en altijd investeren in dure stukken van een chique boutique. Want als die niet comfortabel zitten, dan val je door de mand. Als je er knap en hip wil uitzien, voel je dan eerst goed in je vel. Zorg dat je kledij fijn aanvoelt door bijvoorbeeld lekker warme truien voor dames aan te trekken. Er zijn zoveel verschillende stijlen en stofjes dat het bijna onmogelijk is om niets te vinden dat je zint. Een sweater, hoodie of coltrui, de mogelijkheden zijn onmeetbaar.

Maak van je jas een outfit

Je kan een prachtige outfit samenstellen, als het koud is zie je hem niet meer door je enorme jas. Durf daarom te investeren in een knappe winterjas. Andere mensen gaan je het meeste zien met een jas aan, dus kan je er best voor zorgen dat het een is waar je trots op bent. Ook bodywarmers zijn trouwens weer helemaal in en zijn een hack om je outfit niet compleet te verstoppen. Die kan je in het begin van de winter, en tegen het einde van de herfst nog aandoen.

Sneakers blijven je hartendief

Zeker als mama sta je niet stil. Niet alleen kan het een behoorlijk modestatement zijn om te investeren in een sportieve winterschoen zoals een sneaker, het is ook gewoon goed voor je lijf. Met de jaren heen zijn knappe en dure muiltjes en hakjes uit de mode geraakt, en blijven de comfortabele, sportieve en praktische sneakers terugkomen. Eventueel is een stevig botje of laars ook een knappe wending aan je look, die zijn ook weer helemaal in. Maar in mamamode geldt: functioneel en praktisch, zodat jij op je gemak bent. Want goed in je vel zitten en je aangenaam kunnen bewegen zorgen altijd voor zelfvertrouwen dat geen enkele outfit kan verslaan.Deel deze post