Home » Onder mama’s Academy

Onder mama’s Academy

Welkom in de Onder mama’s Academy: een (h)eerlijke plek voor mama’s to be. Een zwangerschap is hemels, maar ook helemaal nieuw en best wat spannend: er verandert zoveel in je lichaam en in je leven én je hebt eindeloos veel vragen. Lieve mama, jij verdient een zwangerschapscursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster, want uiteindelijk draait het allemaal rond het comfort van jou en jouw baby.

online zwangerschapscursus

Onder mama's academy zwangerschapscursus

Zorgeloos doorheen je zwangerschap

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana nemen je tijdens 7 uitgebreide modules mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo. Je start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, drukt even op pauze en kijkt makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?

Schrijf je nu in & start meteen

Schrijf je in en geniet van de vrijheid om een zwangerschapscursus te volgen op jouw eigen tempo en in de setting van jouw eigen thuis. We stelden drie formules samen met heel wat fijne voordelen. Ontdek ze hieronder en kies je favoriet.

Zwangerschapscursus Onder mama's academy

Online zwangerschapscursus + mom bag

€99 €89

Zwangerschapscursus Onder mama's academy

Online zwangerschapscursus + mom bag + Onder mama’s zwangerschapsboek

€122 €99

Zwangerschapscursus Onder mama's academy

Online zwangerschapscursus + mom bag + Onder mama’s zwangerschapsboek + Mama’s weten waarom babyboek

€144 €109

Van A(rbeid) tot Z(wangerschap)

Tijdens 7 handige videolessen met bijhorende downloads, vertellen we je alles wat je wil weten over jouw zwangerschap, de arbeid, de bevalling en de eerste momentjes met jouw kindje tijdens de kraamweek. We bundelen alle vragen die in de Onder mama’s community hot topics zijn en vullen deze aan met de expertise van vroedvrouw Jana tot een overzichtelijke online zwangerschapscursus. Samen begeleiden we jou op een zorgeloze manier naar de komst van jullie baby.

onder mama's mamaboek sonia pypaert zwangerschapsgids

We nemen je als eerste mee doorheen de trimesters en leggen je duidelijk uit wat er gebeurt met je lichaam en hoe jouw baby ontwikkelt in de buik. Zo kan je met een gerust hart je zwangerschap beleven en heb je meteen een kant en klaar antwoord op heel wat vragen die mama’s zich stellen tijdens de zwangerschap.
In de modules arbeid & bevalling tonen we waartoe je lichaam in staat is om je baby op de wereld te zetten en geven we een overzicht van de types bevallingen zodat je hierin heel bewust een keuze kan maken.
In de kraamweek module hebben we het over de eerste momentjes met je baby, ontzwangeren, babyblues en alle hulp waarop je beroep kan doen.
Als afsluiter zetten we het administratieve luik in de kijker: van aanvraag kraamzorg tot het aangeven van de geboorte. Zo ben je tip top voorbereid na de bevalling, waardoor enkel het woordje ‘genieten’ centraal komt te staan. Ahhh, zuchtje.