Home » Academy

Academy

Welkom in de Onder mama’s Academy: een (h)eerlijke plek met online cursussen voor mama’s (to be). Of je nu zwanger bent of al een baby hebt, dit is de plek voor jou. Het moederschap is nieuw en spannend, er verandert zoveel in je leven en je hebt eindeloos veel vragen. Lieve mama, jij verdient een cursus die jou ontzorgt en steunt tijdens deze rollercoaster, want uiteindelijk draait het allemaal rond het comfort van jou en jouw baby. Kijk eens rond en schrijf je in op een van onze online cursussen, je bekijkt ze wanneer het jou het beste past

Online zwangerschapscursus

zorgeloos doorheen je zwangerschap cursus academy online opleiding mama

Zorgeloos doorheen je zwangerschap

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana nemen je tijdens 7 uitgebreide videolessen mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo: van zwangerschap tot arbeid, types bevallingen en kraamweek. Je start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, drukt even op pauze en kijkt makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?

Jouw voordeel

Schrijf je in en geniet van de vrijheid om een zwangerschapscursus te volgen op jouw eigen tempo en in de setting van jouw eigen thuis. We stelden drie formules samen met heel wat fijne voordelen zoals een zwangerschaps- en babyboek. Ontdek de formules en kies je favoriet.

Online slaapcursus

Word de slaapcoach van je baby

0-6 maanden

In deze slaapcursus gaat slaapcoach Natasja Mussche samen met jou, dieper in op de slaap van jouw kleintje. Je leert er om een veilige slaapomgeving in te richten, een duidelijke bedtijdroutine aan te leren en krijgt inzicht in de slaapcycli en slaapstadia van je baby. Maar liefst 6 lessen vol handig videomateriaal en checklists om jouw baby richting het zoete dromenland te leiden. Want goed slapen, dat kan je wel degelijk leren!

 

slaapcursus academy, onder mama's, natasja mussche, help, slaaptips baby