Home » Expertenteam » Experte Natasja Mussche

Experte Natasja Mussche

Natasja Mussche

Kindercoach

Mama van Judith en Céleste

Natasja is geboren in 1979 en getrouwd met Kristof. Ze geniet van kleine dingen, kleine gelukjes. Ze is de trotse mama van Judith & Céleste en heeft drie trouwe viervoeters Martha, Remi & Marcel. In 2003 is zij afgestudeerd in de orthopedagogie. Ze werkte als begeleidster van kinderen- en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. De opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ze volgde hebben haar aan het denken gezet, beroerd & geïnspireerd.

Ondersteuning van een kindercoach

Natasja werkt enerzijds ambulant, om het laagdrempelig karakter te versterken. Maar ze is er van overtuigd dat sommige kinderen zich voor deze vorm van begeleiding en ondersteuning het best kunnen ontplooien in hun eigen habitat. Je kan terecht in haar praktijk te Doornzele en anderzijds kan je ook een afspraak met haar maken in de holistische groepspraktijk M-OO-N.

Je kan bij haar terecht voor:

  • Pré- en postnatale coaching

Met de komst van een nieuw baby’tje in een gezin, gaan veel veranderingen gepaard. Natasja geeft graag fysieke en mentale ondersteuning voor mama, partner en kinderen om iedereen te begeleiden naar een mooie start met de nieuwe baby.

  • Babycoaching en babymassage

De babycoach kijkt mee naar de behoeftes van de baby en de ouders en begeleidt bij situaties als hard of langdurig huilen (huilbaby), ontroostbare en onrustige baby of bij slaapproblemen.

  • Kindercoaching

Het kind staat centraal en als kindercoach gaat Natasja kinderen heel laagdrempelig begeleiden om hun gedrag, ontwikkeling en zichzelf te ontplooien met al hun talenten. Bijvoorbeeld wanneer het kind heel vaak boos of verdrietig is, verlegen, onzeker of moeite heeft om emoties te uiten.

  • Huiswerkbegeleiding

Door middel van coaching kan je kind leren om structuur te krijgen bij het maken van huiswerk.

  • Oudercoaching

Samen met de kindercoach ga je op zoek naar inzicht in het gedrag van je kind. Wat is jouw rol als ouder en hoe kan je op zoek gaan naar een oplossing?

Ondersteuning ouder kind gezin coach natasja mussche

Nood aan ondersteuning?

Ben je nog op zoek naar een kindercoach om jou als ouder of je kind(eren) te ondersteunen in bepaalde situaties? Laat je begeleiden en neem contact op met kindercoach Natasja Mussche. Zij is ook lid van het team van de holistische groepspraktijk MOON in Gent.

Volg Natasja Mussche

Facebook Onder mama's    Instagram Onder mama's    website

Tel: +32 485 97 87 22

Email: natasja.mussche@telenet.be

Adres: Warmoesstraat 6, 9940 Evergem

Blogs van Natasja

peutertijd, peuterfase, waaromfase, neefase

Het gedrag van je peuter beter begrijpen

Leer je kindje beter begrijpen in waarom het bepaalt gedrag vertoont. Zo kan je hier als ouder beter op inspelen en leer je geduld te bewaren.

peuterfase podcast tips onder mama's

Podcast #24 Peutertijd/peuterstrijd: uitdagingen met een peuter in huis

De peuterfase kan heftig zijn. Voor welke uitdagingen kom je te staan, hoe ga je hiermee om? Luister hier naar de tips van een kindercoach.

hoe uiten jonge kinderen hun emoties

Hoe uiten jonge kinderen hun emoties en hoe ga je hier als ouder mee om?

In deze blog zet kindercoach Natasja jou op weg met enkele handige tips over jonge kinderen en hun emoties en hoe je hier als ouder mee kan omgaan.

slapen slaaptips kindje baby slaapritueel blog slaapcoach

Slaap kindje slaap, hoe leer ik mijn baby in- en doorslapen?

In deze blog zet kindercoach Natasja jou op weg met enkele handige tips om jouw baby te leren in- en doorslapen. Lees zeker verder voor al haar advies.

slapen coach slaaptips baby kind podcast onder mama's

Podcast #14 Slaap lekker, baby. Handige slaaptips van een babycoach

Een handige aflevering waarin babycoach Natasja jou begeleidt om slaapcoach te worden van je eigen baby.

autisme kenmerken signalen kind baby expert

Mogelijke signalen dat je kindje Autisme heeft

Kindercoach Natasja heeft het in deze blog over de signalen van Autisme vanaf 3 maanden en hoe je deze kan opmerken bij je kindje.

  • 1
  • 2