Home » Expertenteam » Experte Natasja Mussche

Experte Natasja Mussche

Natasja Mussche kindercoach onder mama's

Natasja Mussche

Kindercoach

Mama van Judith en Céleste

Natasja is geboren in 1979 en getrouwd met Kristof. Ze geniet van kleine dingen, kleine gelukjes. Ze is de trotse mama van Judith & Céleste en heeft drie trouwe viervoeters Martha, Remi & Marcel. In 2003 is zij afgestudeerd in de orthopedagogie. Ze werkte als begeleidster van kinderen- en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. De opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ze volgde hebben haar aan het denken gezet, beroerd & geïnspireerd.

Ondersteuning van een kindercoach

Natasja is er als holistisch coach van overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Zij gelooft dat sommige kinderen zich voor deze vorm van begeleiding en ondersteuning het best kunnen ontplooien in hun eigen habitat. Je kan bij haar terecht voor:

  • Babycoaching en babymassage

De babycoach kijkt mee naar de behoeftes van de baby en de ouders en begeleidt bij situaties als hard of langdurig huilen (huilbaby), ontroostbare en onrustige baby of bij slaapproblemen.

  • Kindercoaching

Het kind staat centraal en als kindercoach gaat Natasja kinderen heel laagdrempelig begeleiden om hun gedrag, ontwikkeling en zichzelf te ontplooien met al hun talenten. Bijvoorbeeld wanneer het kind heel vaak boos of verdrietig is, verlegen, onzeker of moeite heeft om emoties te uiten.

  • Huiswerkbegeleiding

Door middel van coaching kan je kind leren om structuur te krijgen bij het maken van huiswerk.

  • Oudercoaching

Samen met de kindercoach ga je op zoek naar inzicht in het gedrag van je kind. Wat is jouw rol als ouder en hoe kan je op zoek gaan naar een oplossing?

Ondersteuning ouder kind gezin coach natasja mussche

Nood aan ondersteuning?

Ben je nog op zoek naar een kindercoach om jou als ouder of je kind(eren) te ondersteunen in bepaalde situaties? Laat je begeleiden en neem contact op met kindercoach Natasja Mussche.

Volg Natasja Mussche

Facebook Onder mama's    Instagram Onder mama's    website

Tel: +32 485 97 87 22

Email: natasja.mussche@telenet.be

Adres: Warmoesstraat 6, 9940 Evergem

Blogs van Natasja

holisme, zelfzorg, balans

De kracht van holisme en de impact op je welzijn

Door bewust aandacht te schenken aan alle aspecten van jezelf - van fysiek tot spiritueel - ontstaat een diepe verbinding met het unieke proces van moederschap.

Vakantie stressvrij kinderen

Stressvrij op vakantie met kinderen, enkele tips

Vertrek jij binnenkort ook op vakantie met de kindjes? Lees hier hoe je jou kan voorbereiden en hoe je rust bewaart tijdens de trip en ter plaatse.

autisme blog

Autisme: je kind heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten

Een autismediagnose is heel ruim en bij ieder kind anders. Kindjes met autisme ervaren de wereld op een andere manier en er zijn bepaalde signalen die je kan he...

omgaan temperamentvolle peuter

Omgaan met temperamentvolle kleuters

Is jouw kind heel levendig, vurig, dwars of koppig? Dan heb jij misschien wel een temperamentvolle kleuter in huis. Hier alvast enkele tips om daarmee om te gaa...

zelfzeker, kind, tips

Hoe zorg je ervoor dat je kind zelfverzekerd opgroeit?  

Een gevoel van zelfvertrouwen maakt je kind sterker. Hij durft makkelijker nieuwe uitdagingen aangaan en fouten maken, legt vlotter contacten en maakt sneller v...

spelen, leren, ontwikkeling, baby, kind

Speeltips die de ontwikkeling van je baby bevorderen

Welke spelletjes kan je spelen met je kindje vanaf 3 maanden? In deze blog krijg je tal van speeltips die de ontwikkeling van je kleintje bevorderen.