Home » Expertenteam » Experte Natasja Mussche

Experte Natasja Mussche

Natasja Mussche kindercoach onder mama's

Natasja Mussche

Kindercoach

Mama van Judith en Céleste

Natasja is geboren in 1979 en getrouwd met Kristof. Ze geniet van kleine dingen, kleine gelukjes. Ze is de trotse mama van Judith & Céleste en heeft drie trouwe viervoeters Martha, Remi & Marcel. In 2003 is zij afgestudeerd in de orthopedagogie. Ze werkte als begeleidster van kinderen- en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. De opleidingen over communicatie met baby’s, kinderen en jongeren die ze volgde hebben haar aan het denken gezet, beroerd & geïnspireerd.

Ondersteuning van een kindercoach

Natasja is er als holistisch coach van overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Zij gelooft dat sommige kinderen zich voor deze vorm van begeleiding en ondersteuning het best kunnen ontplooien in hun eigen habitat. Je kan bij haar terecht voor:

  • Babycoaching en babymassage

De babycoach kijkt mee naar de behoeftes van de baby en de ouders en begeleidt bij situaties als hard of langdurig huilen (huilbaby), ontroostbare en onrustige baby of bij slaapproblemen.

  • Kindercoaching

Het kind staat centraal en als kindercoach gaat Natasja kinderen heel laagdrempelig begeleiden om hun gedrag, ontwikkeling en zichzelf te ontplooien met al hun talenten. Bijvoorbeeld wanneer het kind heel vaak boos of verdrietig is, verlegen, onzeker of moeite heeft om emoties te uiten.

  • Huiswerkbegeleiding

Door middel van coaching kan je kind leren om structuur te krijgen bij het maken van huiswerk.

  • Oudercoaching

Samen met de kindercoach ga je op zoek naar inzicht in het gedrag van je kind. Wat is jouw rol als ouder en hoe kan je op zoek gaan naar een oplossing?

Ondersteuning ouder kind gezin coach natasja mussche

Nood aan ondersteuning?

Ben je nog op zoek naar een kindercoach om jou als ouder of je kind(eren) te ondersteunen in bepaalde situaties? Laat je begeleiden en neem contact op met kindercoach Natasja Mussche.

Volg Natasja Mussche

Facebook Onder mama's    Instagram Onder mama's    website

Tel: +32 485 97 87 22

Email: natasja.mussche@telenet.be

Adres: Warmoesstraat 6, 9940 Evergem

Blogs van Natasja

spelen, leren, ontwikkeling, baby, kind

Speeltips die de ontwikkeling van je baby bevorderen

Welke spelletjes kan je spelen met je kindje vanaf 3 maanden? In deze blog krijg je tal van speeltips die de ontwikkeling van je kleintje bevorderen.

peuter tekenen, emotie, taal gedrag

Hoe tekeningen helpen om je kind beter te begrijpen

In deze blog vertelt kindercoach Natasja wat de tekeningen van jouw kleine spruit nu werkelijk betekenen.

babycommunicatie, babytaal

Hoe communiceer je met je baby’tje?

In deze blog leert kindercoach Natasja hoe je communiceert met je baby. Ze leert je alles vanaf jullie eerste communicatie tot het huilen voor aandacht.

peutertijd, peuterfase, waaromfase, neefase

Het gedrag van je peuter beter begrijpen

Leer je kindje beter begrijpen in waarom het bepaalt gedrag vertoont. Zo kan je hier als ouder beter op inspelen en leer je geduld te bewaren.

peuterfase podcast tips onder mama's

Podcast #24 Peutertijd/peuterstrijd: uitdagingen met een peuter in huis

De peuterfase kan heftig zijn. Voor welke uitdagingen kom je te staan, hoe ga je hiermee om? Luister hier naar de tips van een kindercoach.

hoe uiten jonge kinderen hun emoties

Hoe uiten jonge kinderen hun emoties en hoe ga je hier als ouder mee om?

In deze blog zet kindercoach Natasja jou op weg met enkele handige tips over jonge kinderen en hun emoties en hoe je hier als ouder mee kan omgaan.

  • 1
  • 2

test