Home » Academy » Online baby slaapcursus

Online baby slaapcursus

Home » Academy » Online baby slaapcursus

Online baby slaapcursus

nu voor €9,99

Welkom in deze online slaapcursus voor baby’s van 0-6 maanden waarbij slaapexpert Natasja Mussche heel wat tips en tricks zal meegeven voor veilige en zalige slaapjes. In deze cursus gaan we dieper in op de slaap van jouw kleintje, een veilige slaapomgeving, een duidelijke bedtijdroutine en meer… Want goed slapen, dat kan je wel degelijk leren!

slapen, slaapcursus, baby

Voor wie is deze cursus?

Voor alle (toekomstige) mama’s die met vragen zitten rond de slaap van hun kindje. Denk maar aan vragen zoals: waarom slaapt hij niet goed? Is het normaal dat mijn kind zoveel wakker is? Moet mijn baby in een donkere kamer slapen? Wat is een goede bedtijdroutine? Of je nu zwanger bent of je net een kersvers baby’tje op de wereld gezet hebt, dit zijn de vragen die bij jou als prille mama door je hoofd spoken.

Met deze cursus willen we jou ontzorgen en geven we je alvast een super goede basis mee om je kindje aan te leren zodat jullie beide beter zullen slapen. Schrijf je hier in.

Word de slaapcoach van je baby

Als ouder waak jij over de veiligheid van je baby en doe je er alles aan om hem te helpen zich te ontwikkelen. Want hoe beter jij je baby begrijpt, hoe beter jij voor hem kunt zorgen. Slapen in een nieuwe wereld is anders dan slapen in mama’s buik. Er zijn heel wat routines die ook jou helpen, stapje voor stapje en slaapje voor slaapje. In maar liefst 6 lessen vol handig videomateriaal en checklists nemen we jou mee om jouw baby richting het zoete dromenland te leiden.

Bekijk via de video alvast een sneak preview!

slaapcursus online baby slaapcoach 0 tot 6 maanden tips

Wat mag je verwachten?

In deze slaapcursus gaat slaapcoach Natasja Mussche samen met jou, dieper in op de slaap van jouw kleintje. Je leert de do’s and don’ts bij de inrichting van de babykamer, de eerste weken na de geboorte en krijgt inzicht in slaapcycli en slaapstadia. Maar liefst 6 lessen vol handig videomateriaal en checklists over:

  • Les 1: Inrichting van een kinderkamer
  • Les 2: Veilig slapen
  • Les 3: Het ritme van je baby
  • Les 4: Van slaapcyclus tot slaapstadia
  • Les 5: Rustig slapen dankzij een duidelijke bedtijdroutine
  • Les 6: Het effect van voeding op slaap

Schrijf je nu in & start meteen

Schrijf je in en geniet van de vrijheid om deze slaapcursus op jouw eigen tempo en in de setting van jouw eigen thuis.