Home » Over ons

Over ons

Over ons

De website www.ondermamas.be is een platform voor aanstaande en ervaren mama’s waarop ze relevante content van zwangerschapswens tot kindertijd kunnen lezen, deelnemen aan een fora, vragen kunnen stellen aan mama-experten en zovele meer!

Waarom Onder mama’s?

Het verhaal van Onder mama’s begon met het gelijknamige boek. In Onder mama’s vertelt Sonia Pypaert het ongepolijste en oprechte verhaal van hoe ze drie keer mama werd en haar vierde baby, haar babywinkel the baby’s corner, opstartte. Hoe ze zichzelf wat kwijtraakte en uiteindelijk weer terugvond. En hoe ze leerde opkomen voor zichzelf als mama, als vrouw en als ondernemer. Waarom mama’s niet helpen met een praktische gids, zowel gebaseerd op de eigen ervaringen, als mama, als op de ervaringen van alle mama’s die nu al meer dan 20 jaar over de vloer komen? Zo is het idee van Onder mama’s dus gegroeid.

Wie is Onder mama’s?

Onder mama’s wil de gids zijn voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in hun leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing.

Onder mama’s, de roadmap voor aanstaande mama’s voor krachtig moederschap, werd een boek vol wijsheid en speelse tips, dat wat iedereen hoort te weten maar nooit verteld werd. Het boek is de nieuwe ‘beste vriendin’ van vele mama’s en wordt verdeeld door de Standaard Boekhandel, Lannoo, bol.com ,…

In navolging van het boek werden inmiddels de Onder Mama’s Facebook community én podcast gelanceerd. Onder mama’s – de podcast vind je terug op Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

www.ondermamas.be

Van community naar online podium

Onder mama’s als online podium ging officieel van start op 7 september ’20.

Mama community België - Onder mama's

Sonia Pypaert, als ervaren mama, en Jolien Van der Meeren, als jonge mama, creëren samen een wereld waar mama’s andere mama’s ontmoeten en wijsheid en ervaringen kunnen delen. Onder mama’s wordt gemaakt door en voor mama’s en wil op die manier alle toekomstige en ervaren mama’s bereiken.

Sonia Pypaert schrijft in 2020 een nieuw hoofdstuk in haar levensverhaal: “In deze periode van verstilling en bezinning, is de tijd rijp om Onder mama’s aan alle mama’s toe te vertrouwen. Onder mama’s wordt een wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen delen. Een wereld waar gesprekken met een grote openheid mogelijk worden want we praten te weinig met mekaar over de twijfels en kleine en grote zorgen. Elke moeder bouwt een imperium op vol wijsheid, met vallen en weer opstaan. Tijd nu om al die wijsheid en ervaringen te delen want die roze wolk is een volkssprookje dat omzichtig moet verteld worden. Onder mama’s is de roadmap voor een zorgeloze zwangerschap & machtig moederschap.”

 

Voor en door mama's

Heb je vragen? Heb je zelf een sterk verhaal en een vlotte pen? Wil je samenwerken? Laat het ons weten!

We geloven in een bundeling van de krachten door sterke partnership uit te werken. Voor de creatie van content voor onze blog doen we beroep op experten, onze eigen redactie en geselecteerde partners. De content is uniek, relevant, kwalitatief en concreet adviserend. We werken met vaste en thematische partnerships. Een voorwaarde is dat de partners producten of diensten aanbieden die duidelijk en onmiddellijk relevant zijn voor de levensfase en -wereld van mama’s of hun kinderen. Elke partner dient bijgevolg over de nodige expertise en autoriteit te beschikken aangaande het product of dienst welke wordt aangeboden. Op onze blog publiceren we frequent content van onze partners in onze community. Omdat kwaliteit en relevantie centraal staan vertalen we de content samen naar een Onder mama’s verhaal.

Contact: info@ondermamas.be