Home » Baby » Baby gezondheid » Huilen

Huilen

Home » Baby » Baby gezondheid » Huilen

Huilen

 

Huilen is een natuurlijke reactie van jouw kindje. Jouw baby’tje kan huilen om heel wat verschillende redenen. Een baby’tje kan huilen als hij/zij honger of dorst heeft, als hij/zij moe is, pijn heeft, als ze schrikken en nog zo veel andere redenen. Baby’tjes kunnen nog niet praten en zij gebruiken het huilen als een vorm van communicatie om te laten blijken dat er iets is. Een baby kan op verschillende manieren huilen en na verloop van tijd zal jij als ouder het verschil in gehuil herkennen. Wil je meer te weten komen over de reden waarom jouw baby huilt, lees dan zeker onderstaande blogjes.

babycommunicatie, babytaal

Hoe communiceer je met je baby’tje?

In deze blog leert kindercoach Natasja hoe je communiceert met je baby. Ze leert je alles vanaf jullie eerste communicatie tot het huilen voor aandach...

waarom huilt mijn baby, huilbaby

Waarom huilt mijn baby’tje en wat wil hij mij vertellen?

Een baby’tje kan nog niet praten, maar toch kan hij of zij via de lichaamstaal en manier van huilen vaak heel goed aangeven wat er scheelt.

Podcast #19 Baby ongemakjes en huilen, tips van de osteopaat

Een heel interessante podcast om de ongemakjes en de soorten huilen van je baby beter te leren kennen. Ontdek de tips van een osteopaat.

huilen baby onder mama's

Mijn baby huilt: hoe herken ik de verschillende huilsignalen?

In deze blog vertelt vroedvrouw Jana Meiresonne hoe je jou als vrouw kan voorbereiden op een zwangerschap door een gezonde levensstijl te hanteren.