Home » Baby » Babyuitzet

Babyuitzet

Home » Baby » Babyuitzet

Babyuitzet

Babyuitzetlijst

Een babyuitzetlijstje is een lijstje met de belangrijkste dingen die jij nodig hebt voor de komst van jouw baby’tje.

Babykamer

Zorg ervoor dat de babykamer zo goed als af is wanneer je naar huis komt met je baby. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je je volledig focussen op je kleine lieverdje.

Tips voor het inrichten van een babykamer

Tips voor het inrichten van een babykamer

In deze blog delen we meerdere manieren om de balans tussen mama en ondernemer makkelijker te maken.

kinderkamer, speelkamer

Van kinderkamer naar speelparadijs op 4 manieren

In deze blog gaan we je meenemen in vier toffe manieren om van de kinderkamer een echt speelparadijs te maken!

babykamer inrichten, tips

Creeër de perfecte babykamer

Van kleurrijke wiegjes tot schattige knuffels, de ideale babykamer vraagt om wat voorbereiding. In deze blog lees je enkele praktische tips voor het s...

Babykleding

De kast van je baby hangt vast vol met schattige babykleding en outfits. Maar mooi is daarom niet altijd comfortabel of praktisch. Je baby heeft een erg gevoelige huid en ruwe stoffen kunnen zijn tere velletje irriteren. Ook de producten die bij het maken van de kleding gebruikt worden, kunnen irritatie veroorzaken. Was daarom nieuwe babykleding altijd eerst. Doe hetzelfde met handdoeken, beddengoed, dekentjes en tetradoeken.

duurzaam, babymerkjes

Duurzaam door de baby- en kindertijd

Een baby brengt een hoop spullen met zich mee. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind en daarom zijn duurzame babymerkjes een must.

duurzame kinderkleding, onder mama's

Hoe koop je mooie en duurzame baby- en kinderkleding?

Ben jij op zoek naar mooie en duurzame babykleding en kinderkleding? Ontdek hier onze tips en laat je kindje stralen als nooit tevoor!

Tales of Glory Nature baby essentials

Zachte pracht, dat is de gloednieuwe babylijn Nature van Tales of Glory. Deze duurzame Nature baby essentials in tijdloze stijl verwelkomen je kindje ...

zwangerschapscursus vroedvrouw online

Online zwangerschapscursus

Zorgeloos doorheen je zwangerschap

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana nemen je tijdens 7 online videolessen mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo. Je start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, drukt even op pauze en kijkt makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?