Home » Zwanger » Babynamen

Babynamen

Home » Zwanger » Babynamen

Babynamen

 

Eens jouw kindje geboren is heeft het uiteraard een naam nodig. Vele ouders hebben reeds lang op voorhand een naam in hun gedachten, bij andere toekomstige mama’s en papa’s verloopt de zoektocht naar een naam een beetje moeilijker. Het is namelijk heel belangrijk dat jullie beide de naam graag horen en dat jullie hier samen goed over nadenken. Een naam is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven van jouw kindje. In dit onderdeel van onze blog kan je een overzicht vinden van de populairste babynamen. We bieden ook een namentool aan die de zoektocht naar de ideale naam kan vergemakkelijken.

De populairste babynamen

In dit deeltje van onze website kunnen jullie een overzichtje vinden van de populairste babynamen. Zowel voor jongens als voor meisjes. Als je het geslacht van je baby al kent dan heb je al wat minder werk voor de boeg! Wij hebben voor jou alvast een top 10, top 20 en top 100 van de populairste jongens- en meisjesnamen in Vlaanderen volgens Kind & Gezin in een lijst gezet. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren!

babynamen, namentool

Wat zijn de populairste babynamen van 2022? Een overzicht

Het kiezen van een naam voor je zoon of dochter is niet de makkelijkste taak. Wij helpen je op weg met de populairste babynamen van 2022.

babynamen, naam

Waarom de juiste naam voor je baby kiezen zo belangrijk is

De naam kiezen van je baby is een enorm grote stap. Maar hoe pak je dat nu het beste aan en voor welke valkuilen pas je het best op?

De populairste babynamen van 2021

Een naam kiezen voor jouw mini: een leuke taak, maar niet altijd even gemakkelijk! Wij helpen je op weg met de populairste babynamen van 2021.

Noppies babykleding
Noppies babykleding

Namentool

Proficiat! Je bent zwanger en hebt nu de super leuke taak om als ouder om een mooie, unieke naam te kiezen voor je lieve baby. Wij hebben alvast een handige namentool ontwikkeld waarin je de populairste of juist meest unieke babynamen kan selecteren voor jouw zoon of dochter. Gebruik de filters hieronder en duid aan waar je naar op zoek bent: een korte of lange naam, of eerder een Nederlandse, Italiaanse, Franse of Engelse naam? Het kan allemaal!

zwangerschapscursus vroedvrouw online

Online zwangerschapscursus

Zorgeloos doorheen je zwangerschap

Host Sonia Pypaert en vroedvrouw Jana nemen je tijdens 7 online videolessen mee op de magische reis naar jullie baby. Geen ellenlange consultaties of uitjes naar de vroedvrouw, maar een handige online zwangerschapscursus die je van a tot z kan volgen op jouw eigen tempo. Je start gewoon wanneer je het lekker zelf wil, download de handige checklists, drukt even op pauze en kijkt makkelijk verder op een ander tijdstip. Een cursus die zich helemaal aanpast aan jouw drukke schema, zalig toch?