Home » Baby » Slapen

Slapen

Home » Baby » Slapen

Slapen

Slapen is een hot topic onder ouders. Sommige baby’s nemen het dag- & nachtritme vrij vlot aan terwijl anderen meer ondersteuning en stimulatie nodig hebben. Lees in de blogjes hieronder alvast meer over het aanleren van een slaaproutine, het herkennen van wakkertijden en het creëren van een veilige slaapomgeving.

Veilig slapen

 Als ouder waak jij over de veiligheid van je baby en doe je er alles aan om hem te helpen zich te ontwikkelen. Weet dat elk gedrag van je kindje relationeel is, van slapen tot huilen – zelfs zijn hartslag. Lees hier hoe je je kindje op een veilige manier te slapen legt.

Baby slaaptips

Hoe zit het met het slaapritme van je kindje, hoe leer je hem doorslapen. Kan white noise hierbij helpen? Wel of geen fopspeen? Lees de slaaptips van onze experten om de slaapcoach van je baby te worden.

Wat zijn wakkertijden en waarom zou je ze gebruiken?

In deze blog vertelt expert Ana over wakkertijden en vermoeidheidssignalen bij baby'tjes en hoe jij hier als mama mee om kan gaan!.

slapen zomeruur tips overgang uurwissel baby kind

Help, uurwissel! Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind vlot overgaat op zomeruur?

Handige tips van een slaapcoach voor als je kindjes hebt en de uurwissel eraan komt. Ga je beter proactief of reactief te werk? Lees het hier

Onze beste slaaptips voor jouw baby op een rijtje

Handige slaaptips van een babycoach om je kindje een slaapritueel aan te leren en te leren doorslapen.

Slaapomgeving

Maak de slaapomgeving knus en gezellig. Het slaappatroon van je baby is moeilijk te veranderen, maar je kunt wel voor een aangename slaapomgeving zorgen. In een veilig en gezellig kamertje kan je kindje slapen, zorgeloos en zacht. Net daarom probeer je om een warme thuis te creëren. Een huis vol nestwarmte. En geen plek die daarvoor meer liefde verdient dan de baby- en kinderkamer.

3 ideeën voor de baby- of kinderkamer

Ga jij binnenkort een babykamer inrichten? Of is de kamer van je kind aan een opknapbeurt toe? Dan kun je vast wat inspiratie gebruiken! Wij zetten 3 ...