Home » Academy » Business academy

Business academy

Business academy

Beste mama,

Ik ben Sonia Pypaert, CEO van Onder mama’s, en ik ben ontzettend enthousiast om mijn nieuwste project aan jullie voor te stellen: de Onder mama’s Business Academy. Deze academie is speciaal ontworpen voor mama’s die hun ondernemersdromen willen waarmaken en hun zakelijke vaardigheden willen aanscherpen ☺

Waarom Onder mama’s Business Academy?

Als mama en ondernemer begrijp ik als geen ander de uitdagingen en de unieke dynamiek van het combineren van moederschap en ondernemerschap. Het is mijn missie om jou te helpen je ondernemersdoelen te bereiken en je te ondersteunen bij elke stap van je reis. Deze Onder mama’s Business Academy biedt een gestructureerd traject dat je de tools en kennis geeft die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Wat kan je verwachten?

De Onder mama’s Business Academy is er voor alle mama’s die klaar zijn om hun eigen ondernemersreis te beginnen of hun bestaande bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Samen gaan we aan de slag met:

  • Ontwikkeling van zakelijke vaardigheden: Je wordt ondersteund bij het versterken van je ondernemersvaardigheden door middel van gerichte trainingen en workshops. Van marketingstrategieën tot financiële planning, een breed scala aan kennisgebieden wordt aangeboden om jouw bedrijf te laten groeien.
  • Verkennen van nieuwe mogelijkheden: Je wordt aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe zakelijke kansen te verkennen. Innovatie en creativiteit staan centraal in deze aanpak.
  • Realiseren van ondernemersdoelen: Samen stellen we realistische en haalbare doelen op voor jouw onderneming. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning worden geboden om ervoor te zorgen dat je deze doelen bereikt.

Business academy sonia pypaert

De eerste stap naar mama-ondernemer

Ben jij geïnteresseerd in dit coaching traject en wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail met jouw contactgegevens en een korte schets van waarin jij wilt groeien. Na ontvangst van jouw bericht plannen we een video call in om het project te bespreken en te kijken of we goed bij elkaar passen.

Ik kan niet wachten om jouw ondernemersdromen te helpen realiseren en samen te werken aan jouw succes!😄🍀

Contact

💌 sonia@compagnieleonie.com