Home » Expertenteam » Experte Hade Cools

Experte Hade Cools

Hade cools experte momfidence onder mama's

Hade Cools

Spiegelcoach & bewustzijnsgids

Hade Cools is al meer dan 10 jaar bezig met persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Ze leeft ‘bewust ouderschap’ en ondersteunt als spiegelcoach en bewust zijns-gids andere vrouwen met haar DRAAGjeKRACHT groeitraject (1/1 en in groep), LIVE dagen en als kindertolk.

Mentor voor ambitieuze moeders

Hade gelooft heel erg in het en-en verhaal. Jouw volle potentieel leven als vrouw én als mama. Want als je dit jezelf gunt, voel je moeiteloos jouw momfidence groeien.

Groeitraject

Je kan bij Hade terecht voor een 1 op 1 groeitraject. Hoe zou het zijn om als stress, piekergedachten, spanningen, oordelen, twijfels, … zich voordoen, je die direct kan voorleggen aan iemand die met je meedenkt zonder oordeel?

Ook benieuwd naar een groeitraject?

Wil jij ook meer momfidence, jij in je volle kracht als vrouw én als mama? Niet enkel maar bewuste mama “doen” maar bewuste mama “zijn” en voorleven wat je jouw kids toewenst. Neem dan contact op met Hade voor tips en inspiratie.

Tel: 0484 79 42 18

E-mail: hello@hade-c.be

Volg Hade

  Instagram Onder mama's   website

Blogs van Hade

Traumaverwerking, kind

Betekent trauma wel wat je denkt?

Zelf als je een gelukkige jeugd had kan je trauma met je meedragen. Lees hier hoe trauma ontstaat en hoe je ermee om kan gaan.

onaangenaam gedrag kind, waarom

Welke boodschap zit er onder onaangenaam gedrag van je kind?

Onze kinderen, we zien ze doodgraag en tegelijk slagen ze er soms in om het bloed van onder onze nagels te halen. De slechtste versie van onszelf naar boven te ...

Podcast straffen en belonen, alternatieven

Podcast #40 Alternatieven voor straffen en belonen

Woorden zoals stout en flink zitten ingebakken in onze maatschappij maar vaak heeft dit een averechts effect op je kind.

Bewust ouderschap wat is dat, advies tips

Wat is dat nu eigenlijk, bewust ouderschap?

Het is bijna een hype: bewust ouderschap. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wanneer ben je “bewust” ouder? Er zijn veel visies en strekkingen, lees alvast die...

  • 1
  • 2
  • 5