Home » Expertenteam » Experte Hade Cools

Experte Hade Cools

Hade cools experte momfidence onder mama's

Hade Cools

Spiegelcoach & bewustzijnsgids

Hade Cools is al meer dan 10 jaar bezig met persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Ze leeft ‘bewust ouderschap’ en ondersteunt als spiegelcoach en bewust zijns-gids andere vrouwen met haar DRAAGjeKRACHT groeitraject (1/1 en in groep), LIVE dagen en als kindertolk.

Mentor voor ambitieuze moeders

Hade gelooft heel erg in het en-en verhaal. Jouw volle potentieel leven als vrouw én als mama. Want als je dit jezelf gunt, voel je moeiteloos jouw momfidence groeien.

Groeitraject

Je kan bij Hade terecht voor een 1 op 1 groeitraject. Hoe zou het zijn om als stress, piekergedachten, spanningen, oordelen, twijfels, … zich voordoen, je die direct kan voorleggen aan iemand die met je meedenkt zonder oordeel?

Ook benieuwd naar een groeitraject?

Wil jij ook meer momfidence, jij in je volle kracht als vrouw én als mama? Niet enkel maar bewuste mama “doen” maar bewuste mama “zijn” en voorleven wat je jouw kids toewenst. Neem dan contact op met Hade voor tips en inspiratie.

Tel: 0484 79 42 18

E-mail: hello@hade-c.be

Volg Hade

  Instagram Onder mama's   

Blogs van Hade

podcast 25, peutermama's, onder mama's

Podcast #25 Hoe je als peutermama sterk in je schoenen staat

In welke mate heeft ons gedrag als ouder invloed op het ontwikkelen van het gedrag van ons kind? Beluister nu de tips van expert Hade.

verbinding koppel partner aanwakkeren vuur blog

Het vuur in je relatie terug aanwakkeren na het moederschap

Hoe zorg je voor we-time met je partner als je net mama bent geworden? Lees de verschillende tips van coach Hade in deze blog.

Tips om voor jezelf te zorgen als mama

Hoe zorg je voor jezelf als (nieuwe) mama? Lees de verschillende tips van mentale coach Hade Cools in deze blog.

kinderen versterken jouw potentieel

Het moederschap is iets wat je ambitie en potentieel kan versterken

Je kan perfect én ambitieus zijn én een goede moeder zijn. Niet door het moeder zijn af te bakenen van het vrouw/ondernemer/leider zijn. Maar door er een én/én ...

  • 1
  • 2