Home » Expertenteam » Experte Hade Cools

Experte Hade Cools

Hade cools experte momfidence onder mama's

Hade Cools

Spiegelcoach & bewustzijnsgids

Hade Cools is al meer dan 10 jaar bezig met persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Ze leeft ‘bewust ouderschap’ en ondersteunt als spiegelcoach en bewust zijns-gids andere vrouwen met haar DRAAGjeKRACHT groeitraject (1/1 en in groep), LIVE dagen en als kindertolk.

Mentor voor ambitieuze moeders

Hade gelooft heel erg in het en-en verhaal. Jouw volle potentieel leven als vrouw én als mama. Want als je dit jezelf gunt, voel je moeiteloos jouw momfidence groeien.

Groeitraject

Je kan bij Hade terecht voor een 1 op 1 groeitraject. Hoe zou het zijn om als stress, piekergedachten, spanningen, oordelen, twijfels, … zich voordoen, je die direct kan voorleggen aan iemand die met je meedenkt zonder oordeel?

Ook benieuwd naar een groeitraject?

Wil jij ook meer momfidence, jij in je volle kracht als vrouw én als mama? Niet enkel maar bewuste mama “doen” maar bewuste mama “zijn” en voorleven wat je jouw kids toewenst. Neem dan contact op met Hade voor tips en inspiratie.

Tel: 0484 79 42 18

E-mail: hello@hade-c.be

Volg Hade

  Instagram Onder mama's   website

Blogs van Hade

Bewust ouderschap wat is dat, advies tips

Wat is dat nu eigenlijk, bewust ouderschap?

Het is bijna een hype: bewust ouderschap. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wanneer ben je “bewust” ouder? Er zijn veel visies en strekkingen, lees alvast die...

Blog leren relativeren

Hoe kan je leren relativeren?

Door te relativeren, kan je de invloed die een gebeurtenis of situatie op je leven heeft, beperken. Hier alvast enkele tips.

Relatie aanwakkeren geliefdes ouders

Hoe kan je geliefden blijven naast het ouderschap?

Het is een utopie dat een relatie er nog kan uitzien zoals voor de kinderen. Toch kunnen kleine dingen het verschil maken en de verbinding behouden of verdiepen...

stout of flink, opvoeding

Stout of flink, welk effect hebben deze woorden op je kind?

We gebruiken maar al te graag de woorden flink en stout in onze opvoeding. Coach Hade legt je in deze blog uit waarom dat geen goed idee is.

  • 1
  • 2
  • 4

test