Home » Expertenteam » Experte Ann Berger

Experte Ann Berger

Ann Berger, kinderdiëtiste

Ann Berger

Kinderdiëtiste

Mama van Loïc en Aléc

Ann is diëtiste en heeft zich gespecialiseerd in selectief eetgedrag bij jonge kinderen. In haar praktijk helpt, ondersteunt en begeleidt ze ouders om hun kindje(s) gezond te laten opgroeien door een gezonde relatie met zichzelf en met voeding te ontwikkelen. Het is haar missie om de maaltijdmomenten leuk en gezellig te maken. Een moment van verbinding met het hele gezin.

Eten leuk en gezellig maken

Heb je een kindje met selectief eetgedrag? Zijn de tafelmomenten echt niet meer gezellig? Heb je het gevoel dat je kindje niet goed een en alles errond een strijd is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef jou als ouder praktische tips, advies en handvaten om het eten samen met jouw jonge kinderen leuk en gezellig te maken. Ik garandeer jou steeds wetenschappelijk onderbouwd advies.

Wetenschappelijk advies

Heb je voedingsadvies nodig omwille van een aandoening of ziekte bij jouw kindje? Dan ben ik als diëtiste de deskundige bij uitstek om je te adviseren. Samen met jou leer ik je concrete tips & trics om hiermee om te gaan en om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen.

Ik geef face to face advies én digitaal. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor online trainingen en hulp voor kindjes met selectief eetgedrag.

Hikibaia

Kan je wel wat advies gebruiken rond selectief eetgedrag bij kinderen?  Neem dan zeker eens een kijkje op de website van kinderdiëtiste Ann.

Email: annberger@gmail.com

Volg Ann Berger

Instagram Onder mama's   website

Blogs van Ann

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Waarom je beter geen snoep verbiedt of als beloning aanbiedt. In deze blog hebben we het over gezonde tussendoortjes thuis en op school.

Veganistisch vegetarisch kinderen voeden

Kinderen op een gezonde manier vegetarisch of veganistisch voeden

Is je kind vegetarisch of veganistisch voeden wel een goed idee? En wat zijn zo de grootste aandachtspunten?

selectief eetgedrag strijd aan tafel kinderdiëtiste

Wat doe je tegen stress aan de eettafel?

Kinderdiëtiste Ann helpt je om maaltijden aan tafel terug leuk en gezellig te maken. Lees hier hoe je de strijdbijl begraaft.

gezonde eetgewoontes kind selectief eetgedrag

Hoe leer je jouw kindje gezonde eetgewoonten aan?

Selectief eetgedrag bij jonge kinderen kan zorgen voor veel zorgen en frustratie bij ouders. Hier alvast enkele tips van kinderdiëtiste Ann om ermee om te gaan.

Podcast moeilijk eetgedrag jonge kinderen ann beger

Podcast #38 moeilijk eetgedrag bij jonge kinderen

Je kindje vindt plots het eten dat je voorschotelt niet lekker meer, wil niet meer proeven, laat het bord helemaal staan of speelt ermee... wat kan je hieraan d...