Home » Expertenteam » Experte Kelly Devriendt

Experte Kelly Devriendt

Kelly Devriendt perinataal coach

Kelly Devriendt

Perinatale coach

Mama van Moos en Suze

Toen ik zelf voor het eerst mama werd, heb ik ervaren wat een emotionele rollercoaster het moederschap kan zijn. Ik was hier diep van onder de indruk omdat ik hier helemaal niet op voorbereid was en vooral ook benieuwd naar wat er nog allemaal op je af kan komen in die mooie maar kwetsbare periode.

Dit zorgde ervoor dat ik opnieuw op de schoolbanken beland ben en het postgraduaat perinatale coaching heb gevolgd. Niet veel later voelde ik dat ik de plek wilde creëren waar ik als kersverse mama zelf nood aan had. En zo heb ik Nesten opgericht, een plek waar je als (toekomstige) mama terecht kan om echte en warme aandacht te geven aan het emotionele en mentale luikje van het moederschap.

Perinatale coaching

Je kan bij mij terecht voor één op één gesprekken rond thema’s bij kinderwens, zwangerschap en ouderschap. We geven aandacht aan jouw verhaal als mama en waar jij op botst. Na een begeleiding bij mij voel je je lichter en gedragen, krijg je opnieuw zicht op de lichtpuntjes. We maken heel concreet wat je kan doen om jouw weg naar en in het moederschap zachter te maken.

Je bent meer dan welkom, met om het even welke vraag of verhaal. Geen enkel onderwerp is taboe.

 • Thema’s
  • Traumatische bevalling
  • Zwangerschapsverlies
  • (vermoeden van) perinatale depressie
  • Uitdagende, lastige zwangerschap
  • Aanpassingsproces moederschap
  • Terugkeer naar het werk
  • Fertiliteitsproblemen
  • Zwanger na verlies
  • Genderdissapointment

Hier alvast meer info over perinatale coaching.

Online cursus Matrescentie

Matrescentie is hét transitieproces dat je doormaakt op het moment dat je moeder wordt. Mama worden kan voor groeipijnen en onzekerheden zorgen, heeft invloed op heel veel levensdomeinen en kan ervoor zorgen dat je het allemaal niet zo vanzelfsprekend vindt als je verwacht had. Al snel kan je denken dat je misschien een perinatale depressie hebt maar misschien is het de overgang naar het moederschap dat je intens vindt.

In deze online cursus neem ik je mee in de wondere wereld van het mama worden en waar dat allemaal invloed op heeft. Na het doorlopen van deze cursus zal je veel milder naar jezelf kijken en opnieuw balans ervaren in je rol als mama en vrouw.

Moedercirkels

It takes a village to raise a .. parent. Het moederschap is de laatste decennia heel eenzaam geworden. Daar waar het vroeger normaal was om samen te moederen, zitten we nu allemaal in ons eigen huis onze kindjes op voeden. Met als gevolg dat we als mama  minder delen hoe we ons écht voelen en wat we écht nodig hebben.  Bij de moedercirkel krijg jij de kans om je verhaal te delen, erkenning te voelen en in verbinding te gaan met andere, gelijkgestemde mama’s.

Op die manier kan je echt de kracht ervaren van mama’s samen te brengen, zonder te botsen op ongevraagde adviezen maar vooral veel mildheid en warmte te ervaren.

Nesten

Coachingsgesprekken en moedercirkels kunnen zowel live als digitaal doorgaan. Alle info vind je op de website van Nesten.

e-mail: hello@nesten-ondersteuning.be

Instagram Onder mama's   Instagram Onder mama's

Blogs

perinatala angst, mama

Wat is het verschil tussen je zorgen maken als mama en perinatale angsten

Mama worden, je hebt er misschien al lang van gedroomd en nu is het eindelijk zover. Gedachten waar je vroeger nooit bij stilgestaan hebt flitsen nu voorbij.