Home » Expertenteam » Experte Jana Matthys

Experte Jana Matthys

Jana Matthys vroedvrouw

Jana Matthys

Vroedvrouw

Shiatsu – HypnoBirthing – zwangerschapsyoga – doula

Gepassioneerd vroedvrouw sinds 2014 en sinds enkele jaren gefascineerd door de Oosterse geneeskunde. Binnen haar praktijk staat rust, ontspanning, zelfzorg, verbinding met jezelf en vrouwelijkheid centraal. Ze biedt begeleiding voor de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en bevalling en op elk moment in het leven van een vrouw.

Shiatsu

Shiatsu, ook wel Japanse acupressuur genoemd, zorgt voor een energiestroom in harmonie, balans tussen lichaam en geest, minder fysieke en mentale klachten en diepe ontspanning. Shiatsu helpt dus ondersteunend bij vele kwaaltjes en onbalans in het lichaam. Ik ondersteun bij stressklachten, menstruatieproblemen, moeilijk zwanger worden, zwangerschapskwaaltjes, stuitligging van de baby,…

HypnoBirthing

HypnoBirthing is een complete zwangerschapscursus voor koppels. Je wordt voorzien van alle informatie, leert er ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en visualisaties. Het doel is om je lichaam de ontspanning zo eigen te maken dat het tijdens de geboorte vanzelf gaat, vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam en je bewust voor te bereiden op de geboorte.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een ontspannen moment voor jou en de baby, met extra zorg en aandacht voor je zwangere lichaam. Het nodigt je uit om in verbinding te gaan met je kindje, jouw lichaam soepel te houden, je geest tot rust te brengen en de energie goed te laten stromen.

Doula

Als doula ondersteun ik toekomstige ouders zowel op fysiek, emotioneel en praktisch vlak. Continue begeleiding tijdens een bevalling van een vertrouwenspersoon is een grote meerwaarde. Ik begeleid jullie als koppel naargelang jullie noden, zonder van jullie zijde te hoeven wijken. Door mijn jaren ervaring als vroedvrouw, voel ik heel goed aan op elk moment wat jij nodig hebt.

Logo Jana Matthys

Vroedvrouw Jana

Varendonk 43 9940 Sleidinge

Werkzaam regio Evergem- Gent- Eeklo- Deinze

Tel: 0478 44 85 97
Email: vroedvrouwjana@gmail.com

Instagram Onder mama's   website  Facebook Onder mama's

Blogs

shiatsu drukpunten zwanger bevalling

Hoe Shiatsu je kan ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling

Shiatsu wordt vaak toegepast tijdens zwangerschap en bevalling om zowel fysieke als emotionele problemen te ondersteunen. Lees hier meer.