Home » Expertenteam » Experte Natalie Van den Broeck

Experte Natalie Van den Broeck

Natalie van den broeck, expert

Natalie Van den Broeck

Orthomoleculair voedingsdeskundige en ketogeen therapeut

Mommy-to-be

Natalie is orthomoleculair voedingsdeskundige, ketogeen therapeute, eigenaar van een bruisende dansschool en leerkracht in het Brusselse. Ze stelt zich graag voor als een levensgenieter, een kind van de zon en een fan van kleine gelukjes. Noem haar vooral ook een “foodie”. Wanneer ze kan eten is ze de gelukkigste persoon op aarde. Ze kan genieten van lekker lang en gezellig tafelen, van ontdekken en heerlijke gerechtjes uitproberen, van klassiekers op tafel toveren tot take-away dishes opsmullen.

Too cool for sugar

Op Instagram deelt ze haar passie, interesse en dagelijks bordje lekkers. Haar doel is om anderen te inspireren en te helpen bij het vinden van gezonde alternatieven en een bewuste benadering van voeding. Ze gelooft dat gezond en koolhydraatarm eten niet saai of beperkend hoeft te zijn. Integendeel zelfs! Ze gelooft in een bewuste benadering van voeding, waarbij we luisteren naar ons lichaam en kiezen voor ingrediënten die ons energie geven en ons voeden (in plaats van enkel te vullen).

Er bestaat niet zoals als “the one size fits all” en net daarom is het zo belangrijk om op zoek te gaan wat voor jou werkt en in jouw leven past. Het is een magisch iets wanneer je voelt dat je hierin kan groeien en stappen voorwaarts kan zetten. En ze wil jou hier ontzettend graag bij helpen en ondersteunen, bij motiveren en inspireren.

Het moederschap

“Ik ben gebeten om iedere dag meer te leren en te ontdekken over ons fantastische lichaam en de rol van voeding en leefstijl. Zeker nu met het moederschap gaat er een nieuwe wereld voor me open. Een wereld vol spannende mogelijkheden, waarin ik… Nieuwe inzichten kan opdoen over de unieke behoeften van mijn groeiende kindje en je eigen gezondheid tijdens de zwangerschap. Maar ook waarin ik de relatie tussen voeding en welzijn tijdens de zwangerschap beter kan begrijpen, zodat ik de best mogelijke keuzes kan maken en mezelf kan verdiepen in de manieren waarop voeding en levensstijl invloed hebben op de ontwikkeling van mijn kindje en hoe ik dit positief kan beïnvloeden. Het is een opwindend hoofdstuk in mijn leven, en ik kijk ernaar uit om deze reis van groei, ontdekking en inspiratie voort te zetten!”

Natalie van den broeck, expert

Volg too cool for sugar

Meer te weten komen of contact opnemen met Natalie? Volg haar dan via haar Instagrampagina voor jouw dagelijkse suikervrije, low-carb en keto gerechtjes en tips.

Instagram Onder mama's  

Blogs

Blog gezonde snack zwangere vrouwen

Gezonde snackopties voor zwangere vrouwen die voor verzadiging zorgen

In deze blog krijg je heel wat lekkere snack ideetjes die je snel en makkelijk zelf kan maken. En die ook nog eens gezond zijn voor jou en je baby.

Gezonde voeding zwangerschap

De invloed van gezonde voeding op je bloedsuikerspiegel tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap heeft wat je eet heeft een rechtstreekse invloed op je eigen gezondheid en welzijn, alsook op de ontwikkeling van die kleine spruit in j...