Home » Baby » 6 cadeautips voor een hartverwarmende Moederdag

6 cadeautips voor een hartverwarmende Moederdag

Op 9 mei vieren we Moederdag, de dag waarop alle mamaatjes eens extra in de kijker mogen geplaatst worden. Elke mama verdient het om eens in de watten gelegd te worden! Nog op zoek naar leuke geschenkjes voor je mama of trendy cadeautips? No worries, met onze tips en cadeautjes ben je alvast weer een stapje verder! Hier is onze lijst met hartverwarmende geschenkjes voor de liefste (toekomstige) mama 🥰

1. Boek Mama’s weten waarom

Ken jij een jonge en prille mama? Dan is het boek van Mama’s weten waarom het ideale moederdaggeschenk! Deze babygids is geschreven door auteur en onderneemster Sonia Pypaert en biedt elke ouder heel wat praktische checklists.

Je wordt meegenomen vanaf de geboorte tot je kleintje 18 maanden is. Hoe kan je zorgeloos, maar ook bewust genieten van dit prille ouderschap? Op deze vragen geeft het boek Mama’s weten waarom jou een antwoord. Kortom, een echte mommy-musthave en het ultieme Moederdag geschenkje voor elke prille mama.

2. Magisch mama momentje

Ohlala, geef eens een magisch mama momentje cadeau voor die allerliefste mama met Moederdag. Soms heeft een mama gewoon eens nood aan wat mommy me-time en dat verdient ze ook meer dan ooit. Een hartverwarmend boek lezen met een warme chocolademelk of een theetje? Dat kan met de gloednieuwe mokken van Onder mama’s.

PS: Tot en met 9 mei krijg je deze superleuke mok bij aankoop van één van de Onder mama’s boeken , net op tijd voor Moederdag!

3. Tales of Glory: milestone cards

Iedere (toekomstige) mama wil ongetwijfeld al die magische én fantastische momentjes van haar kleintje en haarzelf vastleggen. Met de milestone cards van Tales of Glory kan je heel wat bijzondere mijlpalen bewaren. Ken je een mama (in spe)? Dan zijn deze mijlpaalkaarten over zwangerschap, baby’s eerste keertjes of baby’s eerste jaartje een ideaal geschenk. Bezorg deze mama een wonderlijke Moederdag met een cadeau om alle liefdevolle herinneringen aan haar baby te bewaren.

4. Boek Onder mama’s

Of ben je op zoek naar een warm, betekenisvol Moederdag cadeautje voor een zwangere mama die haar eerste Moederdag zal vieren? Het boek Onder mama’s is een warme zwangerschapsgids om iedere lezer voor te bereiden op een zorgeloze zwangerschap en de eerste fase van het moederschap.

moederdag - cadeautips

Auteur Sonia Pypaert deelt heel wat fijne en praktische tips en checklists voor tijdens je zwangerschap, je bevalling en de eerste momentjes na de geboorte van dat wondermooie kleintje van je. Je komt er héél wat dingen te weten die je als prille mama nog niet wist over het moederschap.


5. Een Mommy bag

Hoe trendy & fashionable is deze Mommy bag van Childhome? Het is niet alleen een verzorgingstas, maar ook een handige weekendtas voor nieuwe mama. Je draagt deze Mommy bag makkelijk over je schouder met de handige draagriem. Deze tas staat sowieso op het Moederdag verlanglijstje van elke zwangere mommy to be.

6. Boek Uitjes & nachtjes

Het boek Uitjes & nachtjes staat vol met superleuke tips voor een gezellig tripje met het gezinnetje. Zowel in België als in Nederland valt er hééél wat te doen en zijn er misschien wel enkele verborgen plekjes waar je nog nooit eerder bent geweest. Heb je zin in wat avontuur of toch liever iets chic? Dat kan allemaal met dit superleuke boek! Een echte reisgids voor het hele gezin waar niet enkel mama van zal genieten 😉

Laat je inspireren door deze 6 Moederdag cadeau toppertjes voor de allerliefste mama. Ongetwijfeld toveren deze geschenkjes een wondermooie glimlach op jouw mama haar gezicht. Maar, geniet vooral met volle teugen van deze hartverwarmende Moederdag met je gezinDeel deze post