Home » Baby » Tales of Glory Nature baby essentials

Tales of Glory Nature baby essentials

In samenwerking met Tales of Glory

Zachte pracht

Zachte pracht, dat is de gloednieuwe babylijn Nature van Tales of Glory. Deze duurzame Nature baby essentials in tijdloze stijl verwelkomen je kindje in een liefdevolle sfeer. Slaapzakjes, slabbetjes, tetradoeken en zoveel meer. Heel natuurlijk en altijd, altijd praktisch. Schoonheid en zuiverheid vinden mekaar in de kwaliteit van 100% biologisch katoen met GOTS-label. Hoorde je al hoe zacht de collectie aanvoelt? Babyzacht… en laat nu net zachtheid rust geven.  Omhul je kindje met duurzame stofjes in naturelle kleuren en laat het dromen beginnen.

Duurzaamheid & ecologie, uit liefde voor de planeet

Nature, dat staat voor natuurlijke materialen, ontwerp van eigen bodem, eerlijke en kleinschalige productie in Europa en vakmanschap met een hart voor onze planeet. Dat voel je, ook in je hart. Wij selecteren met heel grote zorg onze producten op vlak van duurzaamheid. Daarvoor zetten we voet aan wal bij al onze partners en screenen we zowel hun werkproces als hun transportmethodes. Duurzaamheid staat bij Tales of Glory voorop met het oog op een veel gezondere en natuurlijkere wereld, voor de kinderen van onze kinderen, voor de kleinkinderen van onze kleinkinderen.

Herinneringen zijn de allermooiste cadeaus

De Nature baby essentials maken deel uit van het Tales of Glory levensverhaal waarin milestonedozen centraal staan. Het bewaren en vastleggen van waardevolle momenten lukt het best samen met emotie. En dat kan met de milestonedozen voor baby en kleuter die in hun eenvoud en puurheid passen in elk interieur. Eens de herinneringen verzameld, vormen de dozen het meest duurzame geschenk dat je later aan je kind meegeeft. Levenslang verhalen sprokkelen van het eerste babypakje, knuffeltje en echofoto’s tot de eerste liefdesbrief … Met deze dozen vol herinneringen uit het verleden schrijf je zo het verhaal van je eigen leven.

En de Tales of Glory Nature essentials? Ja, daar groeien ze uit. Maar geluk zit ‘m ook hier in de herinnering. Hou zeker wat bij voor een familiefeest 20 jaar later want: “Och, kijk hier, hoe klein je was!”. De milestone dozen van Tales of Glory zijn hiervoor ideaal.

Esthetisch en duurzaam Belgisch design

Het uitgangspunt van Tales of Glory is een oprecht mooi én eerlijk product te creëren dat zowel duurzaamheid als esthetiek ademt. Tales of Glory trekt die kaart op een heel positieve manier en combineert deze kleine voetafdruk in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. De milestonedozen en droomhuisjes zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuis voelen in elk interieur. Je vindt alle producten van Tales of Glory bij the baby’s corner in Nazareth en op het online mamaplatform Onder mama’s.Deel deze post