Home » Baby » Onze top 9 aan wondermooie kraamcadeautjes

Onze top 9 aan wondermooie kraamcadeautjes

Yay hoera, je baby’tje is geboren! Proficiat mama, je bent zojuist bevallen van een wondermooi, schattig kindje. Na zelf maandenlang uit te kijken naar de komst van je baby, staan jouw vrienden, vriendinnen, familie en collega’s ongetwijfeld te popelen om deze kleine lieveling te ontmoeten en te overladen met heel wat liefde en… hartverwarmende kraamcadeautjes.

Maar hoe kies je nu het juiste geschenkje uit, want er is zoveel keuze in babywonderland. Wij helpen jou en je dichte kring alvast een stapje verder met onze top 9 kraamcadeautjes. 

1. Geboortebody

Misschien is deze newborn babyset wel hét originele cadeautje dat je zoekt voor je kersverse baby’tje? Deze Tales of Glory geboortebody is gemaakt van zacht biologisch katoen met het GOTS-label. Dit modelletje heeft korte mouwtjes, een overslag vooraan en zowel opzij als onderaan een drukknopsluiting zodat je mama en papa supermakkelijk de baby kan verschonen. Deze newborn body is te verkrijgen in tal van leuke quotes als opdruk. PS: wist je dat dit een volledig Belgisch design is?

2. Babygids

Hoe handig zou het zijn om een mamaboek cadeau te krijgen als kraamgeschenk? Wat dacht je van het hartverwarmende boek ‘Mama’s weten waarom’? Dit tweede boek is de opvolger van het boek ‘Onder mama’s’, geschreven door Sonia Pypaert. Deze babygids neemt jou mee gedurende de eerste 18 maanden na de geboorte van de baby en biedt een antwoord op heel wat vragen over moeilijke thema’s zoals slapen, voeding, verzorging en meer. Mama’s weten waarom is een boek vol advies van experten en mama’s en het toont je hoe je bewust kan genieten van de allereerste momentjes met jullie kleine spruitje.

top 8 - kraamcadeautjes

3. Een mom bag

Het ultieme cadeautje voor een prille mama? Dan is deze mom bag de ideale keuze als kraamgeschenkje. Deze tas is lekker trendy, maar ook nog eens superhandig om alle spulletjes van je kleintje en mama te bewaren. Een must-have voor elke prille ouder die houdt van een hip cadeau en ook gewoon kei leuk om te geven vol geschenkjes voor de kleine spruit.

4. Milestone cards

Jullie zullen als prille ouders ongetwijfeld héél wat wondermooie momentjes meemaken die je het liefste zo lang mogelijk koestert. De milestone cards van Tales of Glory zorgen ervoor dat je alle eerste hoeraatjes en mijlpalen van je baby’s eerste jaartje kan bijhouden. Eerste keer mama zeggen, eerste keer kruipen of dat eerste verjaardagsfeestje en zoveel meer! Kortom: deze mijlpaalkaartjes zijn het ideale geschenkje om al die hartverwarmende momentjes te koesteren.


5. Babydekentje

De eerste dagen na de geboorte zal je baby’tje heel veel willen slapen en dan is het ook belangrijk om belang te hechten aan het slaapcomfort van jouw baby’tje. Dit superzachte dekentje van House of Jamie is het ideale cadeautje voor de vele, zalige slaapjes. Het kan gebruikt worden als omslagdeken, wiegdeken in de box of als speelkleedje. PS: dit deken werd gemaakt van geborsteld biologisch katoen, mmmmm zacht!

6. Milestone box

Alle ouders vinden het belangrijk om alle belangrijke en emotionele herinneringen te kunnen bewaren op een veilige, maar wondermooie manier. Met deze herinneringsdoos van Tales of Glory kan je de eerste spulletjes van jouw kleintje bewaren, zoals het kraambandje, de eerste schoentjes, eerste tutje en nog zoveel meer! Hartverwarmende momenten die voor het hele leven gekoesterd worden.

7. White noise knuffeltje

Wauw, met deze Moonie geef je sowieso één van de mooiste kraamcadeautjes! Deze Moonies strelen met 5 zachte en kalmerende geluiden het oor en laten het licht gloeien op 5 verschillende manieren. De rustgevende stralen voeren je ukje terug naar hun tijd in de baarmoeder. Wanneer je baby zou huilen, hervatten ze gewoon hun troostend geluid en licht. Dankjewel Smart Cry Detector want deze beschermengel hebben we allemaal nodig!

8. Badjasje

Nog zo’n persoonlijk cadeautje is een badjasje, ideaal om eventjes op te drogen van een lekker badje. Deze badjas Lily van Liewood met de schattige, kleine oortjes en een leuke capuchon is gemaakt van 100% biologisch katoenen badstof en is superzacht voor de huid van het baby’tje. Zo zijn zowel mama en papa als de baby meteen klaar voor het eerste badje!

9. Spaarcentje

Lieve mama, heb je meer vriendinnen dan cadeau-ideetjes of wil je je dichte kring het extra makkelijk maken, denk dan ook eens aan Yongo. Geen nutteloze of overbodige cadeaus, geld dat je niet onmiddellijk nodig hebt, … Maar investeren in de toekomst van je kindje waarbij je vriendinnen kunnen bijdragen bij een simpele link.

Onze ultieme tip? Denk naast jullie baby essentials ook aan echte waardevolle kraamcadeautjes. Overweeg om met de hulp van Yongo te sparen of te beleggen voor je baby en op deze manier,  samen met vrienden of familie, een mooi kapitaal bijeen te leggen zodat je kindje een wondermooie start krijgt.

Helemaal overtuigd en zelf zin gekregen om te beginnen sparen voor je kindje? Bij Yongo helpen ze jou alvast op weg met handig advies, want alle beetjes helpen! Zo maken jullie als mama en papa eenvoudig een account aan voor jullie spruitje en nodig je oma, opa, meter en peter makkelijk uit om bij te leggen en te sparen voor al die magische mijlpalen die nog op jullie pad komen. Op deze manier geef je je kindje meteen een mooi financieel duwtje in de rug 😉

Ondermamas wil het leven van de kersverse ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje.


Deel deze post