Home » Baby » De top 5 Vaderdag cadeaus voor de coolste papa’s

De top 5 Vaderdag cadeaus voor de coolste papa’s

Ohlala… binnenkort is het Vaderdag, maar met welk cadeau kan je een (kersverse) papa nu echt verrassen? Speciaal voor alle mama’s die nog op zoek zijn naar enkele originele, emotionele en duurzame geschenkideetjes voor Vaderdag, hebben wij alvast een aantal toppers op een rijtje gezet. Ontdek ze allemaal hieronder:

1. Milestone box

De baby of toddler milestone box van Tales of Glory is het ideale cadeautje voor de duurzame papa met een peperkoeken hartje. Deze bewaardoos is de ideale oplossing om alle hartverwarmende herinneringen uit de baby- & kindertijd van je spruitje te bewaren, zoals alle eerste spulletjes: schoentjes, tutje, knuffeltje en meer. Daarnaast is er ook een kleuter verse om alle unieke kunstwerkjes, de eerste nieuwjaarsbrief, de slingers van de eerste verjaardag en zoveel meer herinneringen aan de kleutertijd van je kindje te bewaren. Stuk voor stuk zijn het warme momenten, zoals Vaderdag, die het écht wel verdienen om voor het leven lang gekoesterd te worden en later door te geven. O ja, ze zijn er trouwens in 3 verschillende kleurtjes: roze, blauw en munt!

Leuk extraatje: naar aanleiding van Vaderdag krijg je bij aankoop van een milestone box, nu een gratis magische mama mok. Een klein cadeautje voor mama kan geen kwaad toch? 😉

toddler milestone box vaderdag cadeau onder mamas

2. Daddy bag

Wie zegt dat alleen mama’s een grote tas nodig hebben om alle spulletjes van jullie kleine spruitje in op te bergen, heeft het mis! Met deze coole daddy bag heeft papa zijn eigen tas met alle benodigdheden voor zijn kleine oogappeltje om samen op stap te gaan! Papa kan hem gebruiken als reistas, weekendtas, sporttas en zoveel meer. En voor wie écht all the way wil gaan, is er nog een leuke bijhorende daddy cool toiletzak, van een hippe papa gesproken! 😉

3. Fietsstoeltje

Trek er samen met jouw kindje op uit met de fiets, eventjes naar de winkel, een leuke picknick of korte tourtje, het kan allemaal. Papa zal ongetwijfeld fier zijn met zijn kleine kapoen bij hem op de fiets met een handig fietsstoeltje. En o, jij kan gewoon lekker meegenieten. Ga je voor dit duurzaam cadeautje? Bij bepaalde webshops, zoals the baby’s corner, kan je fietsstoeltjes zelfs aankopen met ecocheques, score!

fietsstoel vaderdag cadeau onder mamas

4. Fietskar

Voor de sportieve en avontuurlijke papa’s met iets oudere kindjes is de fietskar ook een topcadeautje! Het weer begint stilaan beter en beter te worden, niks leuker dan een fietstocht met heel het gezin. Dankzij de grote binnenruimte van de fietskar is er plaats voor 2 kindjes. Ze kunnen comfortabel en gezellig spelen, slapen of genieten van de omgeving. Duurzaam, ecologisch en gewoon een super tof cadeautje voor papa! Extra leuk: je kan de fietskar ook ombouwen naar een sportieve buggy om mee te gaan lopen. Ook dit cadeautje kan je tegenwoordig aankopen met ecocheques.

5. Draagzak

Voor een kersverse papa is een draagzak het ideale Vaderdagcadeau. Je kindje zo dicht bij je hebben, hoe gezellig is dat? Je kan alles blijven doen terwijl je je kindje draagt. Bovendien bevordert het de band en de liefde tussen papa en kindje, cute!

draagzak vaderdag cadeau onder mamas

Verras de lieve papa van je kindjes met een leuk cadeautje voor zijn (eerste) Vaderdag. Een sportief, duurzaam of emotioneel cadeautje, het kan allemaal! Dit jaar pak jij ongetwijfeld uit met een zalige verrassing 🥰Deel deze post