Home » Peuter » Top 5 paascadeautjes voor peuters & kleuters

Top 5 paascadeautjes voor peuters & kleuters

Pasen wordt ook dit jaar een echt feest met deze 5 originele paastips. Helemaal fan zijn we van geschenkjes die tegelijk leuk, duurzaam en educatief zijn. Wil je je kindje niet overladen met chocolade? Kies dan voor enkele kleine cadeautjes die je feestelijk ingepakt verstopt. Heb je liever één groter cadeau? Dan is het fijn om een zoektocht met parcours uit te stippelen met aan de finish de grote paasprijs 🐰

1. Liewood paasmandjes

Paaseitjes rapen bij dag en dauw is gewoonweg magisch. Hoe leuk kan het zijn, samen paaseitjes rapen in de tuin. Met deze vrolijke paasmandjes van Liewood maak je van de zoektocht een echt feest!

2. Een loopfiets, driewieler of step

Pasen ademt lente en lente ademt heerlijke gilletjes van kinderen die buiten ravotten en de wereld ontdekken. Fiets de wereld in met dit leuk rijspeelgoed en geniet met volle teugen van de wind in jullie haren!

3. Puzzels & gezelschapsspelletjes van Haba

Haba is een naam die in steen gebeiteld staat voor educatief en dromend spelen. Jaar na jaar brengen ze weer speelgoedtoppers op de markt die meteen klassiekers worden. Samen rond de tafel met hun gezelschapsspelen (al vanaf 2 jaar) of uren puzzelplezier. Bij Haba ontwerpen ze duurzaam speelgoed voor echte speelvogels.

4. Crea speelgoed van Avenir

Knippen, plakken, stempelen en boetseren. Crea speelgoed zoals dat van Avenir stimuleert de creativiteit van je bezig bijtje en is bovendien uitstekend voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

5. Een nieuwe outfit, op je paasbest!

Met een nieuwe outfit het Paasfeest inzetten, want Pasen is een kinderfeest en op die mijlpaal trekken we toch allemaal en graag iets moois aan? Hier alvast onze favoriete looks.

Geschreven door de experten van the baby’s cornerDeel deze post