Home » Baby » Liefdevolle herinneringen bewaren van je baby en kleuter

Liefdevolle herinneringen bewaren van je baby en kleuter

In samenwerking met Tales of Glory

De baby- en kindertijd is onvergetelijk

Elk kind heeft recht op zijn eigen verhaal. Veel mama’s kennen het gevoel van het zoeken naar en niet meer vinden van de eerste herinneringen van hun kinderen. Met de milestone boxes van Tales of Glory, een idee van Sonia Pypaert, wordt een oplossing aangeboden voor het bewaren van de positieve emotie rond het moederschap, de baby- en de kindertijd. Want soms wil je terugkijken en stilstaan bij het verhaal van je kind(eren) en dat kan dus voortaan met een uitgebreid assortiment cocondozen in duurzaam karton en rieten droomhuisjes, in hun eenvoud en puurheid passend in elk interieur.

Het verhaal van jouw baby

In een baby milestone doos bewaar je alle herinneringen van echofoto’s tot tutje, van melktandjes tot eerste sokjes, van je zwangerschapstest tot eerste babykleding. Er bestaat geen mooier geschenk voor een zwangere mama of toekomstige papa.

Bewaardoos voor jouw kleuter

Na de babytijd kan je nu voortaan verder gaan met sprokkelen van alle herinneringen aan de kleutertijd van je kind met de toddler milestone doos. Hierin bewaar je de eerste tekeningen, eerste schoentjes, eerste foto’s en meer van je kleine kunstenaar. Eens de mijlpalen verzameld zijn, vormen de dozen het ultieme geschenk om later aan je kind mee te geven. De dozen gevuld met herinneringen uit het verleden vormen het verhaal waarin jouw kind de hoofdrol speelt.

Het paradijs is soms ver zoek in de wereld, soms wouden we dat we een toverstaf hadden om alles mooi te maken. Daarom proberen we allemaal om een thuis vol nestwarmte te creëren voor onze kinderen, onze geliefde en onszelf. En geen plek die daarvoor ooit meer liefde en aandacht verdient dan de baby- en kinderkamer. De plek waar jouw kindje naar hartenlust kan spelen en zich verliest in de zoetste dromen.

Een kamertje vol dromen

Ooit waren we zelf nog een kind. Klein, snel onder de indruk en o zo verwonderd. Die inleving komt vanzelf weer tot uiting wanneer we in de kinderkamer beginnen bouwen aan de droomwereld voor onze kinderen.

Je spruitje kan vanaf nu ook al spelenderwijs opruimen met een rieten droomhuisje. Dit is speelgoed waar je letterlijk induikt en waar je heerlijk verstoppertje in kan spelen met broertjes of zusjes. Het huis past ook nog eens prima in het interieur van mama en papa!

En zo begint een lege kamer zich langzaam te vullen met magie om zich te ontpoppen tot een sprookje. Een wondere fantasiewereld waar rust ademt en stilte het koninkrijk bestuurt met fonkeling en sterren aan beide zijden van de troon.

Een rieten droomhuisje wordt vervolgens het favoriete bewaarhuisje van je kindjes spulletjes, knuffels en speelgoed. Het huisje neemt je kindje mee in een magische verbeeldingswereld bij het spelen met poppen of het bewaren van herinneringen en mijlpalen uit de kindertijd van je kleine spruit.

Esthetisch en duurzaam Belgisch design

Het uitgangspunt van Tales of Glory is een oprecht mooi én eerlijk product te creëren dat zowel duurzaamheid als esthetiek ademt. Tales of Glory trekt die kaart op een heel positieve manier en combineert deze kleine voetafdruk in de 21e eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. De milestonedozen en droomhuisjes zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuis voelen in elk interieur.

In samenwerking met Tales of Glory en Sonia PypaertDeel deze post