Home » Peuter » De leukste cadeaus voor Pasen

De leukste cadeaus voor Pasen

Dit jaar belooft Pasen weer een bruisend feest te worden met deze vijf verrassende paastoppers 🐣  We zijn vooral enthousiast over geschenkjes die zowel voor plezier zorgen, duurzaam en leerzaam zijn. Wil je het snoepgoed beperken voor je kleintje? Opteer dan voor enkele kleine geschenkjes die je feestelijk verstopt. Liever één groot cadeau? Dan is het leuk om een speurtocht te organiseren met een speciale beloning aan het einde 😄

Stapelstein

Op zoek naar speelgoed waar je kindje écht mee speelt? Ontdek het open ended play speelgoed van Stapelstein! Hier zijn 3 redenen waarom ze de investering meer dan waard zijn:
– Stimuleert creativiteit en beweging
– Duurzaam en milieuvriendelijk materiaal
– Geschikt voor alle leeftijden en talloze speelmogelijkheden!

Tractor / fiets

Met Pasen komt de lente tot leven, en met de lente komen de vrolijke kreten van kinderen die buiten spelen en de wereld verkennen. Stap op je fiets en laat de wind door je haren waaien terwijl je geniet van dit leuke rijavontuur! Mag het wat extra zijn? Ontdek de elektrische John Deere tractor, een echte topper als je het ons vraagt.

Crea

Ontdek de kunst van origami met kleurrijk papier, laat je verbeelding de vrije loop met waskrijtjes en voeg een sprankje kleur toe aan je creaties met verfstiften. Laat je inspiratie stromen terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van knutselwerkjes en plezier.

Kleding

Op je paasbest met deze schattige baby outfitjes! Van lieve pastelkleuren tot vrolijke prints, we hebben alles wat je nodig hebt om je kleintje er stralend uit te laten zien tijdens de paasdagen. Ontdek deze prachtige collectie hier.

Maileg

De mini wereld van Maileg met muisjes en konijntjes is té cute. Vul je poppenhuisje met de miniatuurmeubeltjes en geniet van een mini-theekransje met de allerzachtste vriendjes.

In samenwerking met the baby’s cornerDeel deze post