Home » Baby » Leukste cadeautjes voor een 1ste verjaardag

Leukste cadeautjes voor een 1ste verjaardag

Yay! Je kindje is bijna een jaartje! De eerste verjaardag is een belangrijke en emotionele mijlpaal die gevierd moet worden. Om deze dag op en top geweldig te maken, hebben wij enkele cadeau ideetjes opgelijst die perfect zijn voor de eerste verjaardag van je kleintje.

1. Milestone box

De Tales of Glory baby of toddler milestone box is het ideale cadeautje als je alle belangrijke momentjes en mijlpalen uit de eerste jaartjes van je kindje wil bewaren.

2. Puzzeltjes

De babypuzzels van Trixie zijn super tof om mee te spelen. Je kindje leert de diertjes kennen en ontwikkelt verder zijn motorische handelingen. Extra leuk: het speelgoed is gemaakt uit FSC-hout en is zo volledig duurzaam!

eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's

3. Scoot & Ride

De Scoot & Ride Highwaykick is het meest leuke loopfietsje en step in één dat voldoende stabiliteit biedt aan je kindje. Het is het ideale eerste (loop)fietsje voor je baby dat je later makkelijk omvormt tot een step die kan gebruikt worden tot ongeveer 5 jaar. Hoe leuk is dat? Tip: vergeet er geen helmpje bij te kopen.

4. Ballenbad

Een écht ballenbad helemaal alleen voor jouw kleintje, wat een verjaardagsfeestje! Hoe geweldig is dat? Je kindje zal zich ongetwijfeld urenlang amuseren in het ballenbadje, gezellig naast jou in de living. Of je kruipt er gewoon lekker bij. 😉

eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's
eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's

5. Droomhuisje

Dit droomhuisje wordt een bewaarhuisje van je kindjes favoriete spulletjes. Het huisje neemt je kindje mee in een magische verbeeldingswereld en wordt het favoriete plekje voor het opbergen van knuffeltjes, bij het spelen met poppen of het bewaren van herinneringen en milestones uit de kindertijd van je kleine spruitje.

6. Loopwagentje

Je kindje is waarschijnlijk volop aan het leren lopen, de wereld aan het ontdekken en allerlei nieuwe dingen aan het uitproberen. Een loopwagentje is een echte hulp om de eerste stapjes te zetten en bovendien super leuk om speelgoed en knuffeltjes mee te vervoeren.

eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's

7. Boekjes

Boekjes zijn favorietjes bij kindjes én ouders. Zo leuk om verhaaltjes te vertellen en je kindjes van alles te laten ontdekken.

8. Eetsetjes

Hélemaal leuk om mee te eten met mama & papa en om zelf dat mondje te proberen vullen. Wij zijn zo’n fan van de eetsetjes van Liewood!

eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's
eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's

9. Popjes

Een beste vriendje of vriendinnetje voor je kleintje is altijd fijn. Een popje waar hij/ zij met de grootste zorg mee kan spelen en knuffelen, zo mooi om te zien!

10. Badspeelgoed

Heerlijke badtijd met het leukste Liewood badspeelgoed. Zo mooi, zo leuk & helemaal veilig! Ideaal voor echte waterratjes.

eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's
eerste verjaardagscadeautjes yongo onder mama's

Leuk extraatje: een spaarcentje

Heb je meer genodigden op het verjaardagsfeestje dan cadeau-ideetjes of wil je je dichte kring het extra makkelijk maken, denk dan ook eens aan Yongo. Geen nutteloze of overbodige cadeaus, geld dat je niet onmiddellijk nodig hebt.

Onze ultieme tip? Denk naast de toffe hebbedingetjes ook aan echte waardevolle cadeautjes. Overweeg om met de hulp van Yongo te sparen of te beleggen voor je kindje en op deze manier, samen met vrienden of familie, een mooi kapitaal bijeen te leggen zodat je kindje een wondermooie toekomst krijgt.

Helemaal overtuigd en zelf in gekregen om te beginnen sparen voor je kindje? Bij Yongo helpen ze jou alvast op weg met handig advies, want alle beetjes helpen! Zo maken jullie als mama en papa eenvoudig een account aan voor jullie spruitje en nodig je oma, opa, meter en peter makkelijk uit om bij te leggen en te sparen voor al die magische mijlpalen die nog op jullie pad komen. Op deze manier geef je je kindje meteen een mooi financieel duwtje in de rug.

Ondermamas wil het leven van de kersverse ouder op allerlei manieren gemakkelijker maken en Yongo past wat ons betreft perfect in dat plaatje.Deel deze post