Home » Featured » Onder mama’s is hét online podium voor aanstaande en ervaren mama’s

Onder mama’s is hét online podium voor aanstaande en ervaren mama’s

Vandaag wordt Onder mama’s een online podium, een wereld waar mama’s andere mama’s ontmoeten en wijsheid en ervaringen kunnen delen. www.ondermamas.be wordt gemaakt door en voor mama’s en wil op die manier alle toekomstige en ervaren mama’s bereiken.

Deze website is een hartverwarmend platform voor mama’s waarop ze relevante content kunnen lezen, deelnemen aan fora, vragen kunnen stellen aan mama-experten, zelf advies geven en zoveel meer.

Onder mama’s is de gids voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in hun leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing.

Onder mama’s, een wereld waar mama’s altijd onder mama’s zijn en wijsheid en ervaringen delen.

Sonia Pypaert

Onder mama’s – het boek, de podcast en online community

Eerder dit jaar verscheen het boek Onder mama’s van Sonia Pypaert, mama en creatief onderneemster. Een boek dat moest geschreven worden en dat haar jarenlange ervaring bundelt als moeder én specialiste in kwalitatieve producten voor baby, kind en mama. Een boek vol wijsheid en speelse tips, dat wat iedereen hoort te weten maar nooit verteld werd.

In navolging van dit boek werden de Onder mama’s Facebook community en de podcast inmiddels gelanceerd. Op basis van een reeks intense en intieme gesprekken met mama’s in spe en ervaren moeders, gesprekken met een grote openheid vond Sonia één duidelijke rode draad: we praten te weinig met mekaar over de twijfels en kleine en grote zorgen. Elke moeder bouwt een imperium op vol wijsheid, met vallen en weer opstaan.

Tijd nu om al die wijsheid en ervaringen te delen op www.ondermamas.be, want die roze wolk is een volkssprookje dat omzichtig moet verteld worden! Sonia Pypaert, als ervaren mama, en Jolien Van der Meeren, als jonge mama, creëren er samen een wereld waar mama’s andere mama’s ontmoeten en wijsheid en ervaringen kunnen delen. Een podium, want als mama verdien je het om op een voetstuk te staan.


Onder mama’s is de roadmap voor een zorgeloze zwangerschap & machtig moederschap.

Sonia Pypaert


Deel deze post