Home » Zwanger! » Baby op komst? Zeg het met een body’tje!

Baby op komst? Zeg het met een body’tje!

Hoera, je bent zwanger! Je loopt op wolkjes en staat te popelen om dit magische nieuws te delen met familie en vrienden. Maar hoe kondig je deze mooie mijlpaal in jullie leven aan? Zeg het met een mooie geboortebody!

Dankjewel, Tales Of Glory, om deze duurzame newbornbody’tjes uit te brengen met hartverwarmende quotes en vraagjes op. Zalig pracht, dat typeert de babykleding van het Belgische merk Tales of Glory. En ja, daar groeien ze uit. Maar geluk zit ‘m ook in de herinnering. Tip: hou er zeker eentje bij voor een familiefeest 20 jaar later want: “Och, kijk hier, hoe klein je was!”

We can’t wait to meet you

Een baby’tje is een klein wondertje op zich. Om jullie vreugde te delen met iedereen die je liefhebt in een verrassende zwangerschapsaankondiging, ontwierp Tales Of Glory super schattige body’tjes. Zie je het al voor je? Een leuke foto met het body’tje en de echo voor je buikje. O ja, en hoe leuk is het om die foto enkele maanden later na te bootsen met je kleintje erbij? Heerlijk schattig. Het eerste body’tje van je kindje is er ook echt eentje om te bewaren in de baby milestone box.

body tales of glory onder mama's
body tales of glory onder mama's

Wil jij mijn meter/peter worden?

Ahhh, schattiger kan toch bijna niet? Met dit unieke meter en peter cadeau tover je ongetwijfeld een glimlach op hun gezicht en geef je hen een herinnering om voor altijd te koesteren. De toekomstige meter en de peter van je spruitje zeggen volmondig JA en oma en opa zijn dolgelukkig met hun kleinkindje op komst.

body tales of glory onder mama's
body tales of glory onder mama's

Mama & daddy to be

Jullie worden mama en papa. Een o zo belangrijk moment in jullie leven. Zo spannend, op wie zal dat wondertje lijken? Welke karaktertrekjes zal het hebben? Zoveel te ontdekken. Deze unieke body’tjes zijn heerlijk om cadeau te geven aan toekomstige ouders, voor Moeder- of Vaderdag of gewoon lekker voor jezelf.

Met de kleine spruit die er binnenkort aankomt zal je heel wat minder slapen, maar de liefde die je voelt zal nog zoveel groter zijn!

body tales of glory onder mama's

Duurzame tip: alle geboortebody’s zijn gemaakt van zacht biologisch katoen met het GOTS-label: 100% babyproof én ecofriendly. Het Belgisch design doet alles hartjes een sprongetje overslaan.Deel deze post