Home » Testmama’s » She+ voedingssupplementen getest door onze mama’s

She+ voedingssupplementen getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » She+ voedingssupplementen getest door onze mama’s

She+ getest door onze mama’s

Wij lieten 4 mama’s de She+ voedingssupplementen testen. She+ brengt hoogwaardige, zuivere voedingssupplementen en vitaminen voor een positief effect op je lichaam. Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap. She+ zorgt ervoor dat je op elk moment de juiste voedingstoffen binnenkrijgt die je als toekomstige mama broodnodig hebt. Onze 4 mama’s hebben een kuur van 60 dagen gevolgd. De eerste mama ging voor de pre-pregnancy kuur, mama 2 en 3 gingen voor de kuur gedurende de zwangerschap en de laatste testmama testte de post-pregnancy kuur. Lees verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Testscore van de mama's
Overall
3.7
 • Makkelijk om in te nemen?
  (3.75)
 • Smaak & geur van de supplementen
  (3)
 • Ben je bewust van jouw noden voor de zwangerschap?
  (3.75)
 • Voldoet het aan jouw verwachtingen?
  (4)
 • Zou je dit product aan andere vrouwen aanraden?
  (4)

Onder mama's testgroep

3 mama’s hebben de She+ voedingssupplementen grondig getest en zij waren heel positief! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek waarom zij She+ aanbevelen. ♡ 

Stel jezelf en je gezin even voor

Mijn naam is Saskia, ben 29 jaar en woon samen met mijn partner te Kapellen. We hebben één zoontje van 2 jaar genaamd Lioh. In mijn eerste zwangerschap had ik wel wat last van de veel voorkomende kwaaltjes. Zo was ik moe en misselijk in het eerste trimester. Ik had ook last van bekkeninstabiliteit tijdens mijn eerste zwangerschap. Momenteel ben ik in verwachting van ons tweede kindje, deze keer verwachten we een meisje. Bij deze zwangerschap waren alle kwaaltjes nog eens dubbel zo sterk. Omdat de zwangerschap gepland was nam ik reeds foliumzuursupplementen van voor de zwangerschap. Verder heb ik mijn voeding eigenlijk niet aangepast tot we wisten dat ik zwanger was. Dan ben ik gestopt met rauwe vis, vlees en andere voeding waar je mogelijk toxoplasmose van zou kunnen krijgen. Door de misselijkheid heb ik veel fruit gegeten, dit was één van de weinige dingen waar ik nog zin in had gedurende deze periode. Verder had ik geen rare cravings en at ik eigenlijk normaal.

Ik vind het wel belangrijk om mijn lichaam voldoende vitamines te geven. Zo let ik bijvoorbeeld wel dat ik voldoende groenten en fruit eet. Maar een beetje hulp van voedingssupplementen is zeker een plus. Zo weet ik dat ik bijvoorbeeld vaak ijzer en vitamine B12 te kort kom. Maar ook vitamine D is heel belangrijk. Het is ook gewoon belangrijk om een goede weerstand te hebben, zeker tijdens de zwangerschap en met een peuter in huis die vaak ziektekiemen meebrengt vanuit de opvang. Zo voel ik me toch beter beschermd als ik weet dat ik voldoende van alle noodzakelijke vitamines inneem voor mezelf en de baby in de buik.

Wat was jouw eerste indruk bij het ontvangen van jouw She+ product?

De potjes waren mooi en netjes verpakt, de verpakking is van degelijke kwaliteit. Daarnaast zijn de potjes netjes en stoort het niet dat ze een vast plaatsje hebben op het aanrecht.

 • Hoe zijn de She+ producten in gebruik?

Voor mij is de grote van beide pillen geen probleem om in te nemen. Ze zijn dus makkelijk in gebruik en makkelijk in te nemen. Daarnaast zijn de potjes ook makkelijk te openen en te sluiten.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de She+ producten?

De goede en natuurlijke ingrediënten en de kwaliteit van de voedingssupplementen vind ik de grootste en belangrijkste voordelen van de She+ producten.

 • Wat vind je van de kwaliteit? (verpakking, potjes, ingrediënten)

De witte pilletjes bevatten 21 verschillende nutriënten. She+ is heel open over hun ingrediënten en voegen geen onnodige additieven toe. Hoe zuiverder of hoe puurder de actieve bestanddelen van voedingssupplementen zijn, hoe beter ze opgenomen worden door je lichaam. En hoe functioneler ze dus zijn.  Hier wordt bij She+ veel aandacht aan besteed en dit vind ik heel belangrijk.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s?

Ik merkte een verschil in mijn energieniveau na het nemen van de She+ voedingssupplementen. Verder is het ook belangrijk tijdens je zwangerschap om bepaalde voedingsstoffen voldoende binnen te krijgen voor zowel de mama als ook voor de groei van de foetus. Deze vitamines zijn op deze noden afgestemd en dus ideaal om te gebruiken. Daarnaast is de verhouding prijs- kwaliteit ook heel goed. Ik zou ze dus zeker aanraden aan andere mama’s.

Stel jezelf en je gezin even voor

Hey, ik ben Stefanie (32 jaar) verloofd met Nick en mama van Noah (7 jaar)  en Myla (1maand). Mijn eerste zwangerschap verliep heel vlot en als bij  wonder was ik toen direct zwanger. Hierdoor kreeg ik bij mijn tweede zwangerschap wat schrik omdat het enkele maanden duurde voordat ik zwanger werd. Ik heb mijn leven nooit aangepast toen ik zwanger probeerde te worden, het enige dat ik extra deed was zwangerschapsvitaminen beginnen nemen. Dit deed ik omdat ik denk dat het heel belangrijk is om je lichaam al goed voor te bereiden op een zwangerschap en je baby al de nodige vitaminen te geven voor een goede ontwikkeling. Ik heb mijn hele zwangerschap vitaminen genomen.

Nu, iets nadat ik bevallen ben van Myla mocht ik de She+ post-pregnancy vitaminen testten en ben ik dus overgeschakeld naar deze. Ik geef borstvoeding en dat vraagt soms best wel wat energie, door die vitaminen voel ik me fitter en minder vermoeid.  Ik denk ook dat ik via mijn moedermelk Myla ook nog extra voorzie van de nodige vitamientjes die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Wat was jouw eerste indruk bij het ontvangen van jouw She+ product?

Mijn eerste indruk was dat ze in een hele leuke verpakking zitten. Daarnaast was ik bij het openen van de verpakking heel enthousiast om dat het er gemakkelijke inneembare pilletjes uitzagen.

 • Hoe zijn de She+ producten in gebruik?

Ik vind de supplementen handig in gebruik omdat ze in 2 potjes zitten dus weet je direct welk supplement je gebruikt, welke je al genomen hebt en welke je nog moet nemen.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de She+ producten?

Ik vind het persoonlijk heel goed dat de omega 3 op plantaardige basis is. Vaak is dit van vis en ik heb een allergie voor vis.

 • Wat vind je van de kwaliteit? (verpakking, potjes, ingrediënten)

De pilletjes zijn niet te groot en daarom makkelijk in te nemen. Daarnaast vind ik de verpakking van de producten, de mooie zwarte glazen potjes er ook heel mooi uitzien.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s?

Ik zou het zeker aanraden aan andere mama’s omdat de pilletjes makkelijk in te slikken zijn en dat ze ook effectief werken. Na enkele dagen overgeschakeld te zijn van mijn oude vitaminen naar de She+ begon ik mezelf al veel fitter te voelen. Een ander voordeel van deze vitamines is, dat ik er helemaal geen misselijk gevoel van heb, en dat heb ik van sommige vitamines net heel erg (soms zelf tot overgeven toe..) Maar bij deze vitamines is dit dus niet het geval en daarom zeker een aanrader voor andere mama’s.

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben G., 26 jaar. Bijna 2 jaar getrouwd met J. en mama van K. van 19 maanden oud. Mijn verwachtingen zijn dat mijn toekomstige kindje alle nodige vitamines binnenkrijgt via mij. Mijn angst is dat hij/zij te weinig vitamines zou binnenkrijgen.

 • Heb je jouw voeding aangepast in voorbereiding op een zwangerschap?

Ik let op mijn caffeïne- en alcoholinname. Ook probeer ik gezond en evenwichtig te eten. Voordat ik deze vitamines nam, nam ik reeds andere vitamines.

 • Waarom denk je dat het goed is om een voedingssupplement te nemen rond de zwangerschap?

Ik ben er van overtuigd dat het goed is om voedingssupplementen te nemen rond de zwangerschap omdat de dokters dit ook altijd aanraden. Zo raden ze steeds foliumzuur aan, om een open ruggetje te voorkomen. Voor de goede ontwikkeling van de baby kan het nooit kwaad.

Wat was jouw eerste indruk bij het ontvangen van jouw She+ product?

Mooie en luxueuze verpakking. Op het eerst zicht zag het er ook makkelijk in gebruik uit.

Hoe zijn de She+ producten in gebruik?

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de She+ producten?

Alle vitamines die ik nodig heb zitten in 1 verpakking, ook het foliumzuur. Dit is heel gemakkelijk en handig! 1 doosje en ik heb alles bij elkaar, geen 10 verschillende doosjes die ik dan kan verliezen.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere vrouwen die zwanger willen worden?

Het is heel gemakkelijk in gebruik, alle vitamines die je nodig hebt zitten in een verpakking. Ook het foliumzuur dat zo belangrijk is, is aanwezig in de vitamines.

 • Wat vind je van de kwaliteit? (verpakking, potjes, ingrediënten)

De verpakking, de potjes en de ingrediënten ogen luxueus en kwalitatief. Daarnaast zijn de potjes ook heel mooi en passen ze mooi in het interieur van onze keuken.

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben J. en ben 30 jaar geworden in januari. Ik heb heel mijn leven gezegd dat ik geen kinderen wou. En moest het verlangen toch komen dan zeker niet voor mijn dertig. Op mijn 27 begon het te kriebelen. Maar ik bleef bij het idee “niet voor mijn 30”. Ik ben in die jaren wel bewuster gaan stilstaan bij mijn lichaam en daarom ook gestopt met anti-conceptie. Al gauw was het duidelijk dat er iets niet klopte. Na meer dan een jaar werden we doorverwezen naar een fertiliteitsarts. Op dat moment is er PCOM vastgesteld en zijn we een behandeling opgestart. We hebben het geluk gehad na de tweede ronde al prijs te hebben.

Ondertussen ben ik 13 weken zwanger, zijn de ergste kwaaltjes weg (al mag ik niet klagen met enkel vermoeidheid en af en toe misselijk) en hebben we onze 13 weken echo achter de rug. Ik ben een informatieverslinder en had voor mijn zwangerschap al heel wat boeken gelezen. Doordat ik veel sport ben ik bewust met gezonde voeding bezig. Dit verder zetten tijdens mijn zwangerschap was dus een logische keuze. Al merkte ik snel dat mijn lichaam meer nood had aan koolhydraten. Dat gevoel heb ik dan ook gewoon gevolgd. Naast mijn eetpatroon ben ik ook meteen begonnen met voedingssupplement speciaal voor zwangere vrouwen te nemen. Ik geloof hier sterk in omdat een kindje maken enorm veel van je lichaam vraagt. Het kind gaat altijd voor, waardoor jij als moeder de kans hebt om tekorten te hebben van bepaalde stoffen. Door ondersteuning van supplementen kan dit deels voorkomen worden en blijf je energieker en vrolijker. Althans daar ben ik van overtuigd.

Mijn grootste angst is om tijdens de bevalling het zeggenschap te verliezen. Dat er voor mij i.p.v. met mij beslist wordt. Ik kies er daarom bewust voor om mij te laten begeleiden door een zelfstandige vroedvrouw. En als dit mogelijk is, wil ik graag thuis bevallen. Een bevalling onthoud je je hele leven en daarom wil ik deze ook graag bewust en ontspannen meemaken.

Hoe zijn de She+ producten in gebruik?

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de She+ producten?

Ik vind het een mooie verpakking, het staat niet lelijk bij je keuken spullen. Het zijn twee pilletjes die je samen kan nemen. Je hoeft er dus maar één keer op een dag aan te denken. Zeer fijn als je last hebt van zwangerschapsdementie.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s?

Omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Hoe minder synthetische producten je inneemt, hoe beter voor je kleintje. Althans zo denk ik erover.

 • Wat vind je van de kwaliteit? (verpakking, potjes, ingrediënten)

Zeer mooie potjes. Er had misschien iets meer informatie mogen bijzitten of op de potjes vermeldt staan over de ingrediënten en waarvoor exact ze gebruikt worden en nuttig kunnen zijn. 

Andere testreviews