Home » Partners » She+

She+

Home » Partners » She+

She+

Een eerbetoon aan jouw lichaam

Fisher Pharma, het bedrijf achter She+, is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de formulering van voedingssupplementen. Kwaliteit, innovatie en transparantie staan voorop. Met She+ wil Onder mama’s een gezond en kwalitatief alternatief bieden om de dagelijkse gezondheid van vrouwen te verbeteren.

Door vrouwen, voor vrouwen

Het verhaal van She+ is ook het verhaal van Anne. Ze studeerde, vond de man van haar dromen, had eerst één kind, dan 2, dan 3, dan 4, een drukke baan, … Kortom, Anne werd al heel snel een drukbezette vrouw en mama die niet die tegen haar eigen grenzen aanliep. Annes lichaam kon dit hectische tempo niet bijhouden. Analyses bevestigden dat ze vitaminetekorten had en dat haar drukke leven de oorzaak was. Veel vrouwen leven ook dit leven en net dit is de reden waarom She+ werd opgericht. Om al deze vrouwen te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om hun leven ten volste te leven.

Ware schoonheid komt van binnenuit. Je kunt niet stralen zonder een gezond lichaam. She+ wil je ervan bewust maken dat je lichaam een kostbaar instrument is dat de beste zorg verdient. En daar horen de beste voedingsstoffen bij. “Bij de ontwikkeling van onze producten kiezen wij altijd de vormen die het best door het lichaam worden opgenomen.” Bij She+ is kwaliteit geen slogan, maar een realiteit.

Transparant en puur natuur

“Wij willen de maatstaf zijn voor expertise en gezondheid voor vrouwen. Daarom is transparantie een waarde waar wij enorm veel belang aan hechten. Wij delen al onze kennis met jou over de ingrediënten en de producten, zowel over de vormen van vitaminen en mineralen die we gebruiken, als over ons doel om zoveel mogelijk additieven te beperken, geen kleurstoffen te gebruiken in onze producten, geen GMO’s, enz.” Bij She+ heerst er pure transparantie.

Het belang van voedingssupplementen voor, tijdens en na de zwangerschap

Voedingssupplementen zijn echt van groot belang om eventuele tekorten aan mineralen, vitaminen en andere actieve bestanddelen weer in evenwicht te brengen. Tijdens de zwangerschap worden deze behoeften groter en worden bepaalde voedingsstoffen essentieel voor de goede ontwikkeling van de foetus. De zwangerschap duurt geen 9 maanden. Al voor je zwanger wordt, is het belangrijk je reserves op peil te brengen, met name die van foliumzuur, dat vanaf de eerste dagen en weken van je zwangerschap een rol zal spelen. Ook na de bevalling heeft je lichaam extra aandacht nodig, vooral als je je kindje borstvoeding geeft. Daarom beveelt Onder mama’s de She+ mamavitamines aan om jou te ondersteunen voor, tijdens en na het mooiste moment in je leven.In plaats van algemene producten, zijn onze doseringen en ingrediënten aangepast en geselecteerd om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, afhankelijk van de fase waarin je je bevindt.”

Lees meer van She+

vezels, zwangerschap

De voordelen van vezels tijdens de zwangerschap

In deze blog lees je meer over het belang van vezels tijdens de zwangerschap.

moedermelk, borstvoeding, goed voor baby, ijzer, vitamine k

Waarom is moedermelk zo goed voor je kindje?

Wat maakt mijn moedermelk zo gezond voor mijn kindje? Zit er voldoende ijzer in? Moet ik als mama letten op wat ik eet? Lees het allemaal in deze blog...

podcast 22, onder mama's

Welke voeding is de beste voor de ontwikkeling van je ongeboren baby?

Een zwangerschap vraagt heeft veel van een vrouwenlichaam, het is dus belangrijk dat je als vrouw energiek bent, en voldoende van alle noodzakelijk vo...

voedingsupplementen zwangerschap onder mama's

Wanneer heeft een voedingssupplement een positief effect op je lichaam?

Eén selectiecriterium is de doeltreffendheid. Dit hangt af van de biologische beschikbaarheid van de nutriënten in het product.

Podcast #22 Het belang van vitaminen tijdens de zwangerschap

Een heel interessante podcast om alle vrouwen wijsheid te brengen over hun eigen gezondheid en dat van hun baby'tje.

Een overzicht van de belangrijkste voedingsstoffen voor een gezonde zwangerschap

De zwangerschap is een periode waarin bijzondere aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit en de diversiteit van de voeding.

Jij bent She, word She+

She+ biedt vitamines en voedingssupplementen aan voor vrouwen die ze voor, tijdens en na een zwangerschap kunnen innemen. Kwaliteit, gezondheid en transparantie staan voorop. She+ zorgt ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die je op een bepaald moment in je leven nodig hebt.