Home » Testmama’s » Maxi-Cosi Pebble 360 & FamilyFix 360 getest door onze mama’s

Maxi-Cosi Pebble 360 & FamilyFix 360 getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Maxi-Cosi Pebble 360 & FamilyFix 360 getest door onze mama’s

Maxi-Cosi Pebble 360 & FamilyFix getest door onze mama’s

Wij lieten 2 mama’s de Maxi-Cosi Pebble 360 en FamilyFix testen. Met de Maxi-Cosi Pebble 360 zit je spruitje goed! Je kan hem super gemakkelijk en soepel met één hand omdraaien op de FamilyFix 360-basis. Dankzij de praktische gordel kun je je kindje snel en probleemloos erin en eruit tillen en de supercomfortabele baby-hugg-zitverkleiner houdt je kleintje te allen tijde knus en comfortabel op zijn/haar plaats. Lees verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Testscore van de mama's
Overall
4.9
 • Gebruiksgemak
  (4.5)
 • Kwaliteit
  (5)
 • Design
  (5)
 • Veiligheid
  (5)
 • Aanbevelen aan andere mama's
  (5)

Onder mama's testgroep

2 mama’s hebben de Maxi-Cosi Pebble 360 en FamilyFix grondig getest samen met hun kleine spruitjes en zij waren heel positief! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek hun favoriete features die hen een veilig gevoel gaven.

Stel jezelf en je gezin even voor

Hi! Mijn naam is Mandy, ik ben 29 jaar oud en ben trotse mama van Ellie (3jaar) en Esmee (1maand).

Mijn oudste dochter Ellie heeft een sterk karakter en is zo slim. Ze onthoudt echt alles, dus je kan niet iets beloven en het dan niet waarmaken! De jongste dochter is nog maar 1 maand oud maar ze lijkt nu al heel sterk op haar zus (ze zijn op dezelfde datum geboren). In hun groei, ontwikkeling en uiterlijk lijken ze zeer sterk op elkaar, best eng met momenten.

Wat was jouw eerste indruk van de producten?

Mijn eerste indruk was: deze ziet er zoooo comfy uit! En hij is zo soepel in alles! Mijn beide dochters zaten niet zo graag in de oude autostoel die we hadden. Ik dacht altijd dat ik speciale dochters had, omdat alle kindjes graag in een autostoel zitten, behalve de mijne. Het lag dus duidelijk gewoon aan de autostoel.

Hoe zijn de producten van Maxi-Cosi?

 • Voldoen ze aan de verwachting?

Zeker! mijn dochter zit er graag in, krijst niet wanneer ik ze erin leg en ze geniet van het knusse zitje!

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van dit product?

Zeer makkelijk in gebruik (de hendel beweegt soepel), er zijn verschillende inlegkussens die aangepast zijn aan de bouw van je kindje, zeer soepele riempjes (vind ik heel belangrijk!), de Pebble 360 weegt niet super veel en je kan je kindje schommelen in de autostoel. De Familyfix 360 vind ik ook echt handig! Als je je kindje meteen in de draagmand wil steken hoef je niet eerst heel de autostoel uit te halen! Gewoon draaien, kindje losklikken en verleggen, zeer handig!

 • Wat is voor jou het grootste voordeel?

Ik moet toch zeggen: de verschillende inlegkussens! Mijn dochter wil ineens in de autostoel liggen. Ook het feit dat je de autostoel kan draaien in combinatie met de FamilyFix 360! Onze grotere autostoel van Maxi-Cosi kan dit ook en dit is zo handig en veel minder belastend voor de rug!

 • Zou je dit product aanraden aan anderen? Waarom wel/niet?

Zeker wel! Zeer gemakkelijk in gebruik, het comfort is echt top! Niet te belastend voor de rug bij het vastklikken in de wagen op de familyfix360. En hij is nog eens mooi ook!

Andere testreviews