Home » Testmama’s » Little Pumpkin baby- en peutervoeding getest door onze mama’s

Little Pumpkin baby- en peutervoeding getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Little Pumpkin baby- en peutervoeding getest door onze mama’s

Little Pumpkin

Little Pumpkin is een super leuk merkje dat vriesverse baby- en peutervoeding boxen heeft om je kleintje snel, simpel maar gezond eten te geven. Er is keuze uit een veggie box en een seasonal box met combi veggie/vlees/vis voor je kleine spruitje. Beide boxen zijn volledig lactose- en koemelkvrij en zijn 100% puur natuur! Wij namen bij Onder mama’s de proef op de som en zochten voor jou uit, samen met onze testmama’s, of deze producten van Little Pumpkin effectief zo lekker zijn als ze beloven 😉

Welke producten werden getest?

testmama's gezocht little pumpkin
testmama's gezocht little pumpkin
Testscore van de mama's
Overall
4.3
 • Aantrekkelijkheid
  (4.5)
 • Kwaliteit voeding
  (4.5)
 • Consistentie
  (4)
 • Smaak
  (4)
 • Geur
  (4.5)
 • Portiegrootte
  (4)
 • Prijs-kwaliteit
  (4)
 • Gebruiksgemak
  (4.5)
 • Aanbevelen aan andere ouders
  (4.5)

Onder mama's testgroep

4 mama’s hebben de producten van Little Pumpkin even grondig getest samen met hun kleine smospotjes en zij waren heel positief over dit babyvoedingsmerkje! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek de favoriete smaken van hun spruitjes

Stel jezelf en je gezin even voor

Hey! Mijn naam is Ellen. Ik ben getrouwd met Kristof en samen hebben wij 2 lieve zoontjes. Louis is 2,5 jaar en Henri bijna 4 maand. Beiden houden heel erg van eten, vooral Louis geniet ervan om samen met mama en papa aan tafel te eten en babbelen. Hij lust alles maar is vooral grote fan van zoetigheid.

Wat was jouw eerste indruk van de producten?

Ik vond het super leuk verpakt. Voor de paaseditie zaten er paaseitjes bij én knutselideetjes om achteraf met de eetpotjes te doen. Op de website bleek er ook een leuke bijhorende blog te zijn.

Hoe zijn de producten van Little Pumpkin in gebruik?

 • Voldoen ze aan de verwachting?

Ja, mooie portie, handig in de diepvriezer en snel opgewarmd. Zeer evenwichtige voeding.

 • Wat zijn de voordelen van de productjes?

Heel gezonde voeding die in een recordtempo klaargemaakt kan worden.

 • Wat was voor jou het grootste voordeel?

Dat het ingevroren en toch vers is.

 • Wat was jouw favoriete gerechtje?

Mij leken ze allemaal zeer lekker en evenwichtig samengesteld. Ik keek vooral naar wat mijn zoontjes het lekkerst vonden.

 • Wat was het favorietje van je kindje en waarom?

De versie “bloemkool, broccoli, spinazie” vond hij het lekkerste. Onbewust kreeg hij veel groentjes binnen. Happy peuter, happy mama!

 • Zou je nog voeding van Little Pumpkin kopen? Waarom wel/niet?

Zeker, heel handig om in huis te hebben voor de avondrushmomenten!

Stel jezelf en je gezin even voor

Hoi, wij zijn een gezinnetje van 4, bestaande uit papa (Yannnick) en mama (Stefanie), baby Louane en hondje Flowie. Het liefst van al zijn we altijd samen en knuffelen we er graag op los. Laat dat nu net één van de belangrijkste dingen zijn in het leven, elkaar graag zien en dit ook echt aan elkaar tonen!

Louane haar ‘signature’ is ondertussen haar glimlach geworden. Van zodra we ze ’s ochtends uit haar bedje halen tot wanneer ze er weer in kruipt, lacht ze, oké af en toe zit er wel eens een zeurtje tussen maar die zijn uitzonderlijk! Ze is echt een spontane, sociale baby die het liefst haar mooiste glimlach op zet. Van een happy baby gesproken! En wat zijn wij blij met zo’n zonnestraal in huis!

Wat was jouw eerste indruk van de producten?

Ik was Little Pumpkin al eens tegengekomen op Instagram en dacht echt bij mezelf: “dit is een gat in de markt!” Zelf bestellen wij, bijna wekelijks, gerechtjes bij HelloFresh. Vers, makkelijk klaar te maken en je hoeft niet meer elke dag je hoofd te breken over wat je weer gaat klaarmaken… Om dan nog te zwijgen van de tijd die je doorbrengt in de supermarkt!

Little pumpkin is voor de ‘busy’ momma echt een gezonde, verantwoorde oplossing. Ik ben zelf enorm bezig met gezonde voeding, dus voor Louane kijk ik daar extra hard op toe. Ik probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk bio groentjes te kopen en wanneer er vis of gevogelte op het menu staat, ook daar voor kwaliteit te kiezen.

Daarom is Little Pumpkin voor mij een super goede afwisseling voor wanneer je eens even wat minder tijd hebt om verse patatjes te bereiden, je vergeten bent naar de winkel te gaan of je merkt dat de groenten die je gekocht had er wat slapjes uitzien en dus niet meer te gebruiken zijn.

little pumpkin testmama's onder mama's

Hoe zijn de producten van Little Pumpkin in gebruik?

 • Voldoen ze aan de verwachting?

Ja, zo handig dat je ze makkelijk kan opwarmen in de microgolfoven.

 • Wat zijn de voordelen van de productjes?

Vers, snel, makkelijk en lekker (yes guilty, ik heb ook een paar keer geproefd 😉)

 • Wat was voor jou het grootste voordeel?

Dat het verse diepgevroren voeding is en er dus geen troep (bewaarmiddelen) in zitten.

 • Wat was jouw favoriete gerechtje en waarom?

De portie met spitskool, courgette, zilvervliesrijst en basilicum – gewoon omdat dit echt een heel lekkere combinatie was. Ook de portie met bloemkool, broccoli, quinoa en spinazie, om dezelfde reden. Ik vind het ook wel leuk dat er zoveel verschillende groenten in één portie gebruikt worden.

 • Wat was het favorietje van je kindje en waarom?

Ik denk dezelfde als mama 😊

 • Zou je nog voeding van Little Pumpkin kopen? En waarom wel/niet?

Zeker en vast, ik ga toch een kleine voorraad inslaan!