Home » De baby is er » Klein geluk door de brievenbus met deze lieflijke wenskaarten

Klein geluk door de brievenbus met deze lieflijke wenskaarten

In samenwerking met Tales of Glory

Ohlala, we wish you…

Wie Tales of Glory al kent, weet dat er tal van ideeën rond het bewaren van herinneringen op het menu staan. Vandaag delen ze opnieuw die zalige euforie wanneer ze de Tales of Glory, Wishes introduceren met heerlijke wenskaarten om alle eerste herinneringen aan de baby- en kindertijd met stip op de kaart te zetten.

Wie goed kijkt ziet in het voorbijglijdende landschap een wondere wenskaarten wereld vol moois voor zwangerschap, geboorte, doop, verjaardag,… Allemaal stipjes op de routekaart van het leven die nazinderen en bewaard worden in de baby & toddler milestonedozen om alle herinneringen aan de baby- en kindertijd mooi en veilig te bewaren. Een magische verbeeldingswereld wordt het favoriete plekje voor het opbergen van favoriete speeltjes of het bewaren van herinneringen en milestones uit de kindertijd van je kleine spruit.

Klein geluk door de brievenbus

Blijf verbonden met je geliefde vrienden en familie en verras hen met deze luxueuze kaarten voor eender welke gelegenheid. Stuur hen de warmste wensen voor hun verjaardag, de dikste knuffel op papier of laat hen simpelweg weten dat je aan hen denkt. Vraag iemand of ze peter of meter willen worden van jouw kindje of verras oma of opa met een lief berichtje. Met jouw liefdevolle persoonlijke boodschap brengen deze wenskaarten gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht!

Ecologisch en lokaal

Elk wenskaartje heeft een uniek design dat is gedrukt op stevig duurzaam vervaardigd papier met FSC label dat luxueus warm en zacht aanvoelt. Voor het design en het drukwerk van deze kaarten werkten ze samen met lokaal talent. Tales of Glory is blij om hen op deze manier te ondersteunen en op die manier ook trouw te blijven aan hun eigen waarden: duurzaam, ecologisch en verbonden.

Feeststemming met een knipoog, maar ook om de naderende periode vol kaarslicht, de geur van kaneel, de cadeautjes, de glinstering in de ogen en vooral de intense nestwarmte van familie en vrienden!

In samenwerking met Tales of Glory en Sonia PypaertDeel deze post