Home » Testmama » Testmama’s gezocht voor Bugaboo Giraffe eetstoel

Testmama’s gezocht voor Bugaboo Giraffe eetstoel

In samenwerking met Bugaboo

Of je kind nu leert, eet of speelt, de Bugaboo Giraffe eetstoel komt altijd van pas: voor slaperige baby’s, beweeglijke peuters en alles wat daarna komt. De voetensteun en stoel zijn vakkundig ontworpen en bieden ergonomische ondersteuning en comfort. Je kunt ze makkelijk verstellen door een schuif- en klik systeem en dit zonder gereedschap! Vanaf de geboorte geniet je kindje al van de nabijheid aan tafel in de newbornset, die je gemakkelijk op de schommelstoel installeert. Vanaf 6 maanden bouw je die om met babyset en klik je het tablet vast. De stoel wordt zo jarenlang een onderdeel van je interieur en bestaat in verschillende uitvoeringen.

Groeit mee met je gezin

Wij vroegen alvast de mening van mama Eline Vandingenen: “Één van de belangrijkste voordelen van de Giraffe eetstoel is dat hij verstelbaar is en in een klik aangepast kan worden aan de leeftijd van je kind(eren). Nu zit Cécile nog bij ons aan tafel in de newbornset en kan ze zich lekker ontspannen in haar coconnetje. De set halen we na het tafelmoment eenvoudig van de stoel en klikken we op de schommel waardoor ze de wereld lekker verder kan ontdekken 🌎 een ideale keuze voor ons groeiende gezinnetje want zo kan Louie de stoel ook gewoon nog gebruiken en dat is dan weer heel duurzaam 🌱”

Gezocht: 2 mama’s

Een stoel voor alle leeftijden die je in één seconde verstelt. Met de vijf verschillende zitoplossingen is de Bugaboo Giraffe makkelijk verstelbaar, ideaal voor je groeiende kind: van het eerste fruithapje tot elk avontuur dat daarna komt. Dat klinkt alvast heel praktisch maar we onderzoeken graag samen met jullie of de stoel nu echt zo fantastisch is in gebruik. We gaan op zoek naar een testgroep van 2 mama’s met een baby van +6 maanden om een eerlijke reviewblog te schrijven en enkele mooie bijhorende beelden te voorzien.

Nieuwsgierig, en wil je deze graag uittesten voor ons? Neem je graag foto’s en heb je een leuke schrijfstijl? Stel jezelf dan kandidaat als testmama en wie weet word jij geselecteerd en ontvang jij binnenkort deze eetstoel met babyset, kussentje en tray t.w.v. €400 bij je thuis die je na het testen lekker mag houden! 🤩

Meedoen?

Wie kans wil maken op een witte of zwarte Giraffe eetstoel van Bugaboo (t.w.v. €400) kan meedoen via onze Instagram pagina:

🍽️ volg @ondermamas , @eline.vandingenen en @bugaboo_bnlx
🍽️ tag enkele mama’s in een reactie + vertel welke kleur jij graag wil winnen
🍽️ delen is lief

Meedoen kan tot en met 06/06 🍀 succes!

Niet gewonnen?

Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog, want wij gaan geregeld op zoek naar mama’s om producten uit te testen. Dus wie weet val jij de volgende keer wel binnen onze doelgroep!



Deel deze post