Home » Testmama’s » Cybex Anoris T i-size getest door onze mama’s

Cybex Anoris T i-size getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Cybex Anoris T i-size getest door onze mama’s

Cybex Anoris T i-size

Enkele mama’s hebben voor ons de Cybex Anoris T i-Size autostoel getest. Deze autostoel biedt ongeveer 50% meer bescherming dan vergelijkbare autostoelen, met veilig voorwaarts gericht reizen en meer interactie met de familie. Allemaal dankzij een geïntegreerde full-body airbag. Een garantie voor veilige autoritjes met je kindje 😊

Lees verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Welke producten werden getest?

Cybex Anoris getest door mama's
Cybex Anoris getest door mama's
Testscore van de mama's
Overall
4.7
 • Gebruiksgemak
  (4)
 • Kwaliteit
  (5)
 • Comfort
  (4)
 • Veiligheid
  (5)
 • Look & design
  (4)

Onder mama's testgroep

Enkele mama’s hebben de Cybex Anoris T i-size uitgetest samen met hun kindjes en waren heel tevreden van de full-body airbag! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek volgens hen de grootste voordelen van deze autostoel

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Margue (33), mama van 2 zoontjes: Adam (34,5 maanden) en David (10,5 maanden). Adam (voor wie we de autostoel nu gebruiken) heeft een aangeboren fobie voor autoritten. Als kleine baby was een autorit één lang schreeuwfestijn maar gelukkig is het langzamerhand gemakkelijker geworden toen we hem met de rijrichting mee konden vervoeren en hij wat beter kon meevolgen. Hij is lekker levendig en haat het om lange tijd stil te zitten.

Wat was jouw eerste indruk van de Anoris?

De Anoris lijkt echt heel robuust en degelijk. Toch was het verbazend gemakkelijk om hem op te pakken en in de auto te installeren.

Hoe is de autostoel in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Ja. De autostoel was heel gemakkelijk om in de auto te installeren. Het wijst zichzelf ook goed uit en het is gemakkelijk te checken dat alle groene lichtjes branden en het dus juist geïnstalleerd is. Mijn zoontje zit fijn in de stoel en hij kan echt gemakkelijk vastgeklikt worden.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de autostoel?

Adam wilt graag heel onafhankelijk zijn. Het was voor ons dus belangrijk dat hij gemakkelijk zelf in en uit de autostoel kan klimmen (drama verzekerd anders) en dat lukt met de Anoris perfect. Adam wilt al lange tijd niet meer tegen de rijrichting in de auto zitten en dan heb ik me toch vaak zorgen gemaakt. Doordat de Anoris veel veiliger bevonden wordt dan de doorsnee autostoel die gebruikt wordt in deze richting helpt voor mijn gemoedsrust. Je kindje kan ook gemakkelijk zelf in en uit de stoel kruipen en het geeft echt super duidelijk aan of alles goed zit.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Vooral het gebruiksgemak is echt zalig. Je kindje zit stevig vast met één klik alsof je een autogordel vastmaakt. Het is ook super leuk dat hij echt nog relatief veel bewegingsvrijheid heeft met zijn armen en benen maar toch goed beschermd is. De autostoel zou ook meegaan tot je kindje 6 jaar is wat ook wel enorm handig is.

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Manon Bouwman en ik ben 32 jaar. De stoel wordt gebruikt door mijn zoontje Loan van 2 jaar en 9 maanden oud. Loan is een lief, vrolijk en behulpzame jongen. Loan kan heel goed zelf spelen en is ook graag buiten. Met de auto ergens naar toe gaan is ook nooit een probleem en kijkt hij lekker om zich heen.

Wat was jouw eerste indruk van de Anoris?

Een mooie stoel en stevige autostoel. De stoel ziet er anders uit dan andere autostoelen en dat maakt hem wel bijzonder.

Hoe is de autostoel in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Ja, dat doet hij zeker. Hij neemt enkel wel veel ruimte in beslag in de auto.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de autostoel?

De veiligheid van onze zoon en dat hij niet meer uit zijn riempjes kan en stevig vast zit vinden wij een groot voordeel. Het bevestigen van de autostoel in de auto ging ook gemakkelijk 

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Het is een mooie en veilige autostoel waar onze zoon graag in zit. Voor ons staat veiligheid voorop en daarom zijn wij er zeer blij mee.

Andere testreviews