Home » Testmama’s » Bugaboo Butterfly buggy getest door onze mama’s

Bugaboo Butterfly buggy getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Bugaboo Butterfly buggy getest door onze mama’s

Bugaboo Butterfly buggy

Wij lieten 3 mama’s de Butterfly buggy van Bugaboo testen. Deze buggy klapt in één seconde uit en is suuuper handig voor elke energieke of drukbezette mama. Zo maak je elke stad onveilig en ga je samen op ontdekking op reis 🤩

Lees verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Welke producten werden getest?

Bugaboo butterfly test ervaring
Bugaboo butterfly test ervaring
Testscore van de mama's
Overall
4.6
 • Gebruiksgemak
  (4.8)
 • Kwaliteit
  (4.5)
 • Comfortabel
  (4.5)
 • Veiligheid
  (4.5)
 • Look & design
  (4.8)

Onder mama's testgroep

3 mama’s hebben de Butterfly buggy van Bugaboo uitgetest samen met hun kleine ontdekkingsreizigers en zij waren heel positief! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek hun favoriete features die hen een veilig gevoel gaven

Stel jezelf en je gezin even voor

Mijn naam is Lore Sauvage, ik ben 37 jaar en heb 3 kindjes: Louis 9, Victoria 6 en Valentine van 1. Onze kindjes gaan graag naar buiten, we gaan vaak wandelen terwijl zij met de step of fiets meegaan. Valentine zit graag in de buggy want zij wil altijd alles checken!

Wat was jouw eerste indruk van de Butterfly?

Super stevig en compact. Je ziet gewoon dat het echt degelijk materiaal is, maar toch heel licht.

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Ja helemaal, we laten hem zelf vaak in de koffer liggen omdat hij zo weinig plaats inneemt! Hij is gewoon super gebruiksvriendelijk, de kindjes kunnen het zelfs open doen en opvouwen.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de buggy?

Het feit dat hij zo compact en licht is, hij heeft ook heel makkelijke bandjes om Valentine vast te klikken. Valentine valt er makkelijk in in slaap want hij rijdt ook heel zacht.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Omwille van die eigenschappen hierboven, prijs kwaliteit is top. Hij kan echt tegen een stootje en blijft mooi. Voor zover ik er iets van weet lijkt mij die super veilig. Valentine zit goed vast en kan er niet uitvallen.

Stel jezelf en je gezin even voor

Mijn naam is Charlotte (33 jaar) en happily married met de man van mijn leven, mama van twee zoontjes. Ons oudste zoontje Louis speelt alvast met alles wat wielen heeft, fietsjes, autootjes en is gefascineerd door vliegtuigen en tractors. Liefst van al gaat hij samen wandelen. 

Wat was jouw eerste indruk van de Butterfly?

Mooi van design en zeer compact. 

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoet het aan je verwachting?

Voor mij voldoet de butterfly aan alle verwachtingen. Hij is makkelijk in gebruik en hij is makkelijk op te plooien. Leuk dat we een grote zonneklep hebben want is makkelijk voor dutjes on the go.

 

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de buggy?

Super makkelijk uit te klappen en in te klappen. Ik vind de kwaliteit super, het enigste minpuntje vind ik mss de kleine wieltjes waardoor het soms een uitdaging is in het stad met kasseien.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Je kan hem met 1 hand opplooien zodat je je ander hand vrij hebt. Plus je hebt een riem om hem over je schouder te dragen. Alsook het mandje onderaan is eenvoudig te bereiken en er kan veel in. Makkelijk dat hij mee kan aan boord in het vliegtuig zo hoeven we niet te wachten als we van boord gaan of hem pas terug vinden op de bagageband. Ook thuis neemt hij niet veel plaats in om op te bergen.

 • Is het makkelijk in gebruik?

 Zeer gemakkelijk plus ook dat de veiligheidsriempjes eenvoudig te bevestigen zijn. Alles spreekt voor zich, je hebt geen handleiding nodig. Zowel de ouders als de grootouders hoeven geen grote briefing te krijgen op voorhand als je de buggy wilt gebruiken. 

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Liselotte (30) en samen met Simon (26) hebben we een zoontje van 9 maanden August

Wat was jouw eerste indruk van de Butterfly?

PRaktisch naar kofferuimte toen, handig dat hij zo compact is. We kennen het merk en het stond voor ons gekend als degelijk materiaal van goeie kwaliteit.

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoen het aan de verwachting?

Ons kindje kan nog goed plat liggen en de eerste indruk is heel goed: een zeer makkelijke buggy die eenvoudig open en dicht gaat.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van de matras?

De goede kwaliteit en dat hij zo licht is van gewicht, dat voel je bij het rijden aan de vering.

 • Waarom zou je hem aanraden aan andere mama’s? 

Hij neemt niet veel plaats in in onze koffer waardoor we meer ruimte hebben voor andere spullen. De buggy kan mee in het vliegtuig dus dat is een extra pluspunt!

Andere testreviews