Home » Testmama’s » Aquascale babybad getest door onze mama’s

Aquascale babybad getest door onze mama’s

Home » Testmama’s » Aquascale babybad getest door onze mama’s

Aquascale babybad

Met dit innovatieve babybadje van Baby Patent kan je je baby wassen én wegen. Met het handige display kan je het gewicht opslaan. Ideaal dus om het gewicht van je baby goed op te volgen en je gerust te stellen in die eerste weken na de geboorte.

Lees zeker even verder om de bevindingen van onze testmama’s te lezen.

Welke producten werden getest?

Babybad aquascale babypatent
Testmama aquascale
Testscore van de mama's
Overall
4.6
 • Gebruiksgemak
  (4.5)
 • Kwaliteit
  (4.66)
 • Comfort
  (4.5)
 • Veiligheid
  (4.66)
 • Look & design
  (4.5)

Onder mama's testgroep

3 mama’s hebben het Aquascale babybad van BabyPatent getest samen met hun waterratjes en zij waren heel positief! Lees hieronder de mening van elke mama en ontdek waarom dit bad zo zalig is in gebruik

Stel jezelf en je gezin even voor

Hallo, mijn naam is Ann-Sofie. Ik ben 28 jaar en recent mama geworden van Manon. Manon is amper 3 maand maar ze weet al heel goed wat ze wil! Ze lacht veel en kan heel gefascineerd kijken naar de wereld rondom haar. Manon was eerst geen grote fan van in bad gaan maar kan er nu echt heel lang relax inzitten.

Wat was jouw eerste indruk van de Aquascale?

Mijn eerste indruk van de Aquascale was dat het er enorm praktisch uitzag. Ik sukkelde ervoor al met een badthermometer dus dit badje zag er heel handig uit. Ook het ligstukje voor de baby leek erg praktisch. Gedaan met die arm rond dat nekje! 😉 De ingebouwde weegschaal trok me ook enorm aan aangezien je als ‘nieuwe’ mama graag weet of je kindje goed bijkomt.

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

De Aquascale is enorm handig in gebruik. Wij vinden het badje fantastisch. De ingebouwde badthermometer vind ik zelf super. Je weet direct hoe warm je water is. Als mama geeft dit mij rust dat de temperatuur is zoals het hoort.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het badje?

Je baby kan heel mooi in het badje liggen zonder hulp. Zo ligt de baby ook veel meer op zijn/haar gemak en kan je zelf als mama ook genieten van het badmomentje. Ze kan hier bij wijze van spreken uren blijven liggen zonder dat ze er ambetant van wordt. Het anti-sliplaagje zorgt ervoor dat je baby mooi op zijn/haar plek blijft. Top! Het extra bevestigingsstukje voor baby’s houdt goed hun poepje op de juist plek zodat ze niet kunnen doorschuiven. En ook de staander is een topper. Het maakt de hoogte van het badje perfect. Het badje en de staander zijn trouwens ook erg licht. Makkelijk om te verplaatsen dus. Ik vind deze zaken de grootste voordelen van het badje.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Wij hebben al andere babybadjes uitgeprobeerd maar nergens lag ze zo comfortabel in als in deze. De ingebouwde weegschaal vind ik ook super. Je moet wel goed zorgen dat je hem na het water even weer reset zodat hij mooi op 0kg staat. Ik moet wel zeggen dat die bij ons niet altijd nauwkeurig werkte maar de andere voordelen wegen zo op dat dit verwaarloosbaar is.

Stel jezelf en je gezin even voor

Laura Van den Broeck, mama van Vik Geeroms. 4 maand oude baby. Speels, goedlachs en energiek jongetje dat niet graag in bad gaat.

Wat was jouw eerste indruk van de Aquascale?

Ziet er een comfortabel badje uit. Handig voor mij omdat het verhoogd is. Ook een modern design wat niet misstaat in de badkamer. Wat meteen opvalt is de ingebouwde weegschaal.

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

Ja zeker en vast!

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het badje?

De ingebouwde weegschaal en thermometer zijn super handig. Het is makkelijk en snel om het gewicht van je kindje op te volgen. Baby Vik was dysmatuur dus zijn gewicht opvolgen verloopt zo heel vlot 😊 aangezien hij zo klein is kan hij soms wel nog wat naar beneden uitzakken.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

De meerwaarde van de thermometer en weegschaal zorgen ervoor dat het een echte aanrader is. De kwaliteit is ook zeer goed, de poten zijn stevig en zorgen ervoor dat het bad niet wiebelt.

Stel jezelf en je gezin even voor

Ik ben Axelle van Deun, 26 jaar oud, trotse mama van Noah (2,5j) en Stella (3 weken). Noah is een vrolijk en energiek mannetje met een sterk karakter. Hij vindt het heerlijk om in bad te gaan en kan er zich dan ook heel erg lang in amuseren met een bruisbal, leuke badspeeltjes en een lekker ruikend zeepje. Stella is een vrolijke, flinke meid. Zij vindt in bad gaan ook geweldig, uit badje komen daarentegen vindt ze nog niet zo fijn.

Wat was jouw eerste indruk van de Aquascale?

Op het eerste zicht zag het er een heel erg handig en stevig badje uit met veel verschillende mogelijkheden en functies.

Hoe is hij in gebruik?

 • Voldoet het aan de verwachting? 

De Aquascale is zeer handig in gebruik en overtrof dan ook mijn verwachtingen.

 • Wat zijn voor jou de grootste voordelen van het badje?

Wij hebben eerder gebruik gemaakt van een standaard babybadje, maar de Aquascale bied veel meer mogelijkheden. Zo vonden wij het ingebouwde anti-slip zitje super handig, zeker bij een newborn. Op die manier heb je een extra hand vrij om je baby makkelijk in te zepen. Ook de ingebouwde thermometer was een groot voordeel, zo zit je niet altijd te knoeien met een losse thermometer in je badje. Je kan de temperatuur makkelijk aflezen op de display, zo ben je zeker van de gewenste temperatuur. Ook een heel groot voordeel is de ingebouwde weegschaal. Wij vonden dit zeer handig om te zien of onze newborn genoeg aankwam in gewicht. Je kan je kindje wegen met of zonder water in het badje. Nadat je kindje in het badje is geweest kan je het water makkelijk laten weglopen d.m.v. de bijgeleverde afvoerslang.

 • Waarom zou je het aanraden aan andere mama’s? 

Het bad is van een super goede kwaliteit en ligt heel fijn voor onze baby. Je zet het makkelijk op en het is ook snel weer opgeborgen. Ook de badstandaard is heel stevig. Voor kleine baby’s is het antislip zitje een groot voordeel. Onze newborn glijdt niet weg en blijft goed zitten hierin. Ik raad de Aquascale dan ook zeker en vast aan aan andere mama’s omdat ik helemaal overtuigd ben van de voordelen van het Aquascale badje.

Andere testreviews