Home » Momlife » Maak herinneringen: Nieuw-Zeelandse rondreizen voor mama’s

Maak herinneringen: Nieuw-Zeelandse rondreizen voor mama’s

Ben je mama? En klaar om herinneringen voor het leven te maken? Kies dan voor een rondreis door Nieuw-Zeeland. Waarom Nieuw-Zeeland voor mama’s? Het land staat bekend als een van de veiligste landen ter wereld. Hierdoor kun je, met of zonder je kind, zorgeloos genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Daarnaast is Nieuw-Zeeland ook een ideale plek om tot rust te komen. Kies bijvoorbeeld voor een yoga retraite of ga op je eigen gemak op avontuur. Aangezien Nieuw-Zeeland een heel andere tijdzone dan heeft, word je overdag niet lastiggevallen via je smartphone. Ook dat helpt om tot rust te komen. Lijkt dit je wat? In dit artikel geven we je twee tips voor een leuke georganiseerde rondreis naar Nieuw-Zeeland met z’n tweeën of met het gezin. 

Bezoek steden

Houd je van steden? Dan ben je in Nieuw-Zeeland op de juiste plek. Wat dacht je ervan om je volledig onder te dompelen in de cultuur van Wellington? De hoofdstad staat onder andere bekend om het nationale museum Te Papa. Hier bewonder je diverse collecties over de Maori cultuur, de oorspronkelijke inwoners van Nieuw-Zeeland. Op die manier is een stadsbezoek uitstekend te combineren met een culturele ervaring. Houd je meer van architectuur? Ook dan kun je in Nieuw-Zeeland goed terecht. Zo staat Christchurch bijvoorbeeld bekend om de innovatieve ontwerpen. Hoewel ze vroeger vooral over historische architectuur beschikten, hebben de aardbevingen van 2010 de stad gedwongen om te innoveren.

Nieuw-Zeelandse natuur

Ben je meer een natuurmens? In Nieuw-Zeeland kijk je je ogen uit. Zo zijn er in het land meerdere nationale parken te vinden, waaronder het Fiordland National Park. Dit park staat niet alleen bekend om de steile kliffen en hoge watervallen, maar ook voor het spotten van wilde dieren kun je je er helemaal uitleven. Ideaal voor een avontuurlijke wandeling met je partner of met het gezin. Een andere tip die we je nog willen meegeven, is het gebied van Rotorua. Het staat bekend om de warmwaterbronnen en geisers. Grote kans dat je er je ogen uitkijkt.

Klaar om eindelijk je droomreis te maken? Kies dan voor een familiereis naar Nieuw-Zeeland. Gezien de veiligheid, rust en activiteiten die je er kunt beleven, is het een ideale bestemming voor mama’s. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de cultuur van Wellington of geniet van de innovatieve architectuur in Christchurch. Houd je meer van de natuur? Met de vele nationale parken is er in Nieuw-Zeeland genoeg te doen. 

In samenwerking met TravelessenceDeel deze post