Home » Momlife » 5 handige hacks voor mama’s

5 handige hacks voor mama’s

Hack 1: De Munchkin 360 Sippy Cup

De Munchkin 360 Sippy Cup is een van de meest populaire artikelen op Amazon voor moeders. Deze beker heeft een uniek ontwerp waarbij de opening van de beker in alle richtingen kan worden gedraaid, zodat kinderen vanuit elke hoek kunnen drinken zonder te morsen. Dit maakt het drinken voor kinderen eenvoudiger en minder frustrerend, terwijl het ook moeders helpt om schoon te houden.

Amazon mom hack

Hack 2: De Skip Hop Bandit on-the-go-zak

De Skip Hop Bandit on-the-go-zak is een andere populaire keuze onder moeders op Amazon. Deze zak heeft veel opbergvakken, waaronder een apart vak voor een fles, een zak voor vieze luiers en zelfs een vak voor een tablet of e-reader. Dit maakt het gemakkelijk om alles bij de hand te hebben wanneer je onderweg bent met je kinderen.

Hack 3: De Graco Pack ‘n Play Playard

De Graco Pack ‘n Play Playard is een must-have voor elke moeder die op reis gaat met haar kinderen. Deze opvouwbare box is een veilige plek voor baby’s om te slapen, te spelen of zelfs te veranderen. Het is ook gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, zodat je altijd een veilige en comfortabele plek voor je kind hebt, waar je ook gaat.

Hack 4: De Munchkin Latch flessen

De Munchkin Latch flessen zijn een geweldige keuze voor moeders die borstvoeding geven. Deze flessen zijn speciaal ontworpen om de overgang tussen borstvoeding en flesvoeding gemakkelijker te maken, door de borstgevoelige tepel te gebruiken. Dit helpt bij het voorkomen van verwarring bij de baby en maakt de overgang van borstvoeding naar flesvoeding een stuk gemakkelijker.

Hack 5: De Munchkin Sterilisator

De Munchkin Sterilisator is een ander populair artikel op Amazon voor moeders. Deze sterilisator maakt gebruik van UV-licht om borstkolven, flessen, speentjes en andere babybenodigdheden te desinfecteren in slechts minuten. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat alles wat je kind gebruikt, schoon en veilig is.

In conclusie, er zijn veel handige en nuttige producten op Amazon die moeders kunnen helpen bij hun dagelijkse taken. Van de Munchkin 360 Sippy Cup die helpt bij het voorkomen van morsen tot de Skip Hop Bandit on-the-go-zak die het gemakkelijk maakt om alles bij de hand te hebben wanneer je onderweg bent met je kinderen.

De Graco Pack ‘n Play Playard is een must-have voor elke moeder die op reis gaat met haar kinderen, terwijl de Munchkin Latch flessen speciaal zijn ontworpen om de overgang tussen borstvoeding en flesvoeding gemakkelijker te maken.

Tot slot is de Munchkin Sterilisator een snelle en gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat alles wat je kind gebruikt, schoon en veilig is. Dus, als je op zoek bent naar handige moederhacks, check dan zeker eens de aanbiedingen van Amazon die je kan terugvinden via Kortingscode.be.

In samenwerking met KortingscodeDeel deze post